Bi de ram taktırmak istiyorum sizce bu bilgisayar ram takıldıktan sonra daha da iyileşir mi 4gb : D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Ryzen takılamaz, yonga seti uyumlu değil. Bundan daha iyisi olsun diyorsan A8-6410'a kadar izin var.
- RAM takılır, ancak kafana göre olacak iş değil. Takılabilecek RAM'i öğrenmek için CPU-Z'den Memory sekmesinde yazan bilgiler gerekiyor. Ona göre bir şeyler yapılır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Ryzen takamazsın Soket uymaz.
RAM'in halı hazırda 4 ise ve 2. kit olarak yeni bir 4 takmak dual channel çalıştırmak bir nebze etki eder ama bu pc ye yatırım yapmak çok mantıklı değil her rami de takamazsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
4GB olan bilgisyar 8 e çıkınca farkediyor evet. ama yapabilyiorsan 16 yapmanı tavsiye ederim zaten pahalı bir şey değil. Ama işlemci çok kötü ise zaten ram de kurtaramaz
00 Yorumla- 1 yıl
Bu bilgisayar çöp maalesef
011 Yorumla- Soran1 yıl
Neden bence fena değil ee malum ekonomi
- Soran1 yıl
Ekonomi izin vermiyor
- 1 yıl
Allah'a şükür ekonomi iyi ya.
- Soran1 yıl
Neresi iyi be abi bide ben kendi ekonomik durumumu söyledim
- 1 yıl
Ekonomi kötü diyen yalan söyler. Çiftçi olsun esnaf vs bu senenki gibi hiçbir zaman böyle para kazanmadi
- Soran1 yıl
Ben o mesleklerde çalışmıyorum
- 1 yıl
Asgari ücretli misin
- Soran1 yıl
Evt
- 1 yıl
Ekonomi iyi diyen milletle alay ediyordur.
- 1 yıl
@KnightsSword herkesin altında ,2 araba var
- 1 yıl
Herkes dediğin kişiler kim
Benim tanıdığım kimsede yok onlar herkese dahil değil herhalde 😂 hangi istatistik kurumunun yaptığı analiz bu
Herkesin altında 2 araba varsa evine sebze meyve götüremeyen amcalarımız neden göz yaşı döküyor?
- 1 yıl
İyileşir.
04 Yorumla- 1 yıl
Bende de hp var AMD 10 9600p güzel ama deli gibi ısınıyor. 60 derecenin altını hiç görmedim
- Soran1 yıl
Vayy yumurta kıralım snsjsn
- 1 yıl
Bide içini falan sürekli temizliyorum termal macunu yeniliyorum yok banamısın demiyor
- 1 yıl
Zorladın mı kapanıyor makine
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Hp amd rayzen işlemcisini bilmek istiyorum anlayanlar bakabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi