Bi de ram taktırmak istiyorum sizce bu bilgisayar ram takıldıktan sonra daha da iyileşir mi 4gb : D

Bi de ram taktırmak istiyorum sizce bu bilgisayar ram takıldıktan sonra daha da iyileşir mi 4gb : D

- Ryzen takılamaz, yonga seti uyumlu değil. Bundan daha iyisi olsun diyorsan A8-6410'a kadar izin var.
- RAM takılır, ancak kafana göre olacak iş değil. Takılabilecek RAM'i öğrenmek için CPU-Z'den Memory sekmesinde yazan bilgiler gerekiyor. Ona göre bir şeyler yapılır.
Ryzen takamazsın Soket uymaz.
RAM'in halı hazırda 4 ise ve 2. kit olarak yeni bir 4 takmak dual channel çalıştırmak bir nebze etki eder ama bu pc ye yatırım yapmak çok mantıklı değil her rami de takamazsın.
Cevap
3Cevap
4GB olan bilgisyar 8 e çıkınca farkediyor evet. ama yapabilyiorsan 16 yapmanı tavsiye ederim zaten pahalı bir şey değil. Ama işlemci çok kötü ise zaten ram de kurtaramaz
Bu bilgisayar çöp maalesef
Neden bence fena değil ee malum ekonomi
Ekonomi izin vermiyor
Allah'a şükür ekonomi iyi ya.
Neresi iyi be abi bide ben kendi ekonomik durumumu söyledim
Ekonomi kötü diyen yalan söyler. Çiftçi olsun esnaf vs bu senenki gibi hiçbir zaman böyle para kazanmadi
Ben o mesleklerde çalışmıyorum
Asgari ücretli misin
Evt
Ekonomi iyi diyen milletle alay ediyordur.
@KnightsSword herkesin altında ,2 araba var
Herkes dediğin kişiler kim
Benim tanıdığım kimsede yok onlar herkese dahil değil herhalde 😂 hangi istatistik kurumunun yaptığı analiz bu
Herkesin altında 2 araba varsa evine sebze meyve götüremeyen amcalarımız neden göz yaşı döküyor?
İyileşir.
Bende de hp var AMD 10 9600p güzel ama deli gibi ısınıyor. 60 derecenin altını hiç görmedim
Vayy yumurta kıralım snsjsn
Bide içini falan sürekli temizliyorum termal macunu yeniliyorum yok banamısın demiyor
Zorladın mı kapanıyor makine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?