TTNET'teki sürekli kopma nedenleri nedeniyle Super Online'ya geçmeli miyim yoksa Kalmalı mıyım?

Arkadaşlar, öncelikle size iyi forumlar ve iyi geceler diliyorum. Kafamda şöyle bir soru var. Genellikle bu tarz sorular çok sorulur ama bizzat sormak istiyorum.

Evimizde iki bilgisayar (masaüstü ve dizüstü) var. Sürekli bağlantı kopmaları nedeniyle modemi değiştirdik. Müşteri Hizmetlerini aradık bir neticeye ulaşamadık. Özellikle evimizde çevrimiçi oyunlar oynanmakta ve bu oyunlarda ping değerleri çok yükseliyor. Ayrıca bu durum eski modemlerde de Wifi modemlerde de devam etmektedir. Dayanamadım. Super Online'a geçmeyi düşündüm. Sizce oraya geçmeli miyim? En azından denemeli miyim? Türk Telekom'un alt yapısını kullansalar da kendi bağlantılarını kuracaklar (!) Her ne kadar şu an bölgede Fiber değil de ADSL/ VDSL olsa da. Diyorum ki geçeyim ve tertemiz bir kurulum ve bağlantıları yapsınlar. Siz ne önerirsiniz?
TTNet 'de kalmalısın.
Super Online'ya geçmeli / denemelisin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
TTNET'teki sürekli kopma nedenleri nedeniyle Super Online'ya geçmeli miyim yoksa Kalmalı mıyım?