bunu nasıl yapabilirim? Bu arkadaşımın bilgisayarı. Tek tıkla maile girmek istiyorum nasıl bunu görev çubuğuna alabilirm?

Outlook uygulamasına bilgisayar üzerinden giriş yap daha sonra altta küçük resimi yer alacaktır. O simgeye sağ tıklayıp görev çubuğuna sabitle demeniz yeterli olacaktır.
Öncelikle şunu indirip bilgisayarınıza kurunuz sonra kısa yol işlemini yaparsınız. temiz sitedir
www.fullprogramlarindir.com/...multi-39-indir.html
eig için teşekkür ederim
Üstüne sağ tık yap orada menü açılacak oradan görev çubuğuna sabitle diyip sabitleyebilirsin.
bu benim bilgisayarım değil, bende bu şekilde outlook yok ben de görev çubuğuna çekmek istiyorum nasıl yapmış onu soruyorum tam olarak
Bütün hepsinde aynı. Sıkıntı yok senin veya değil fark etmez.
Sağ klikle görev cubuguna sabitle de. Zaten oyle gorunuyor ama :/
Cevap
5Cevap
Görev çubuğundaki Outlook simgesine sağ tıkla ve Görev Çubuğuna Sabitle de.
bu benim bilgisayarım değil, bende bu şekilde outlook yok ben de görev çubuğuna çekmek istiyorum nasıl yapmış onu soruyorum tam olarak
Anladım. Öncelikle Microsoft Office kurman gerekiyor bilgisayarına. Outlook masaüstü istemcisi Microsoft Office'le birlikte (ayarlarını değiştirmediğin sürece) yüklenecektir. Daha sonra Microsoft Outlook programını çalıştırıp sabitleyebilirsin.
Şu an sabit görünüyor zaten degilse uzerinde sag tus yap gorev cubuguna sabitle secenegini isaretle
masaüstünde outlook simgesine tıkla be bırakmadan görev çubuğuna sürükle.
üzerine gel sağ klik görev çubuğuna sabitle
sürükle bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar