Erkeklerin facebook şifreleri neler olabilir?
Olsa olsa ne olur? ;) tuttuğu takım vs...ben çok denemiştim zamanında, çoğu zaman da tutmuştuuu :)
Olsa olsa ne olur? ;) tuttuğu takım vs...ben çok denemiştim zamanında, çoğu zaman da tutmuştuuu :)
Ya onlara değerli olanın ismini yazarlar, arkasında bir alakasız nummara. Mesela anne5575
Ya saçma sapan bir kelime yazarlar, 20 yıl düşünsende aklına gelmez, mesela hababam13134
Yada şifreleri tamamen nummaralardan oluşur, tel no'su olabilir doğum tarihi olabilir yada öylesine alakasız bir nummara olabilir, mesela 79497949
senin erkeklerin bilişim mantıkları epey sınırlıymış, yoksa hepsinin bu kadar basit düşündüğünü hiç sanmıyorum. hele bu işlerden biraz anlayanının...
değil mi ama :D
çok komik bulunmaz ki nerden bileceksin ancak aynı cafede sevdiğin olursa çaktırmadan onu görürsen ve gidip orda tanıdığın bir internet cafe sahibinden alabilirsin nasıl giriyor nereye giriyor onun şifresini kırıp da alabilirsin:) ama cafede onu görmen gerekir çaktırmadan :) aynı yerde olmanız gerekir yoksa bulunmaz
ne salak erkeklerle beraberişsin :))
en son feys şifrem. OfsaytOsman12 idi :)
joker özel karakter eklemyi unutmuşsun
Cevap
25Cevap
Sen face msn ılk defa kullanan yada pc ıle alakası olmayan sevgılılerının falan sfrelerını bulmussun sanırım ama bı arkadasın dedıgı gıbı hacker potansıyelı var hemen başla bu işe :D
Herneyse sayı harf ve farklı karakterler kllanılır hala tuttugu takım ve kendı cep nmarası yappanlar kaldımı bılmıorm ama tedavlden kalktgını dusunuyorm o sıfrelerın :)
tedavulden kalkmıs eskı oyun hılelerının kodlarını bı okadar sacma cızgıfılm karakterının ısmıyle percınledıkmı gayet guvenlı ve uzun oluoyo ...
Şifrelerim hem harf, hem sayı, hemde karakter içerir. Birinin normal şartlar altında tahmin edebilme olasılığı %00.1
o kadar bile değil ceaser
Uzun zaman trojan işleri ile uğraşmış birisi olarak genellikle isimler ve rakam,doğum tarihi ve takım gibi kambinasyonlar ve sanane kimene benbilirim gibi kelimelere rastlarım:)
darcomet xtreme :)
garip tus kombinasyonlari kullaniyorum :) bazilarinda ise sadece random sayilar, tahmin edilemez pek.
Benim şifrelerim genelde Köprülü Mehmet Paşanın başa geçiş tarihi ve eklentileri içerir:D
o çok değişir mesela benimki üniversitedeki numaram
4 kişilik bir ailem var.Ailedeki isimlerin ilk 2 harflerinin cep telefon tuşlarındaki karşılıklarını kullanıyorum şifre olarak
Özel bir insanın ismi ya da özel bir tarih olabilir
Benim şifreyi çözeni Nasaya alırlar aga. O kadar büyük konuşuyorum :D
Hatta abarttım damping yaptım basarım nikahı :D
en az 8 karakter
en az 1 büyük harf
en az 1 küçük har
en az 1 rakama
ve en az bir özel karakterden ( _ , ! gibi
oluşan bir şifre olmalıdır :D
benimki öyle
bulurda nasadan yardım alması lazım :D
kendi adlari yanalrindada 2 3rakam ilave edilmis ola bilir yada bir kiz ismi falanda ola bilir
Benimki; fenarbahçe1907
"e" yi "a" yaptım ki zor olsun...
Benimki lisede öğrenci numaramdan türettiğim 16 rakamlık bir kombinasyon :DD
Bu soruya güldüm baya , kızlar ne kadar meraklı erkek arkadaslarının arklarından çevirdikleri işlere
'eski erkek ark' :D bulacammm
heee tamam ;)
Mailim bile msnde kullandığım mail değil. Anla yani. Bulamazlar kesinlikle.
hem rakam hem harfli şifre kullanıyorum kimse çözemez imkansız
Sennki istisna olmuş,sanmıyorum çogunun o kadr bast şifreler koyduklarını:))
adı ne ? diyelim adı selim büyük ihtimal şifre s.k.c.selim31 :) haha
conan o'brien ile ilgili
benim sifre hellam dı
Aaaaa bak hiç düşünmemiştim:)
3131 6969 gibi rakaları dene
sonu 31 le biter kesin
ATM kartı şifresi...
Aklımda kalan tek sayı O.
1905 ile ilgili dir :DDD
Ahmet123
Fenerbahce1
Fenerbahce123