Güncellemeler
1 yıl
merhaba arkadaşımın sevgilisi var Facebook Messenger uygulamayı bilenleriniz vardır. Neyse arkadaşım mesengere giriyor hemen sohbette bı bayan var ama hemen geri kayboluyor neyse. İsmini yazıyor o bayanın bağlantısı var diyor. Yazıda ve uctanuca şifrelenmiş diyor bilen yazabilirmi nedir bu? Çocuk ben tanımam etmem kimse kim diyor arkadaşım inanmıyor nedir bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Elifcim, Facebook Messenger'daki uçtan uca şifreleme, konuşmaların sadece konuşmanın içinde olan kişiler tarafından görülmesini sağlayan bir güvenlik önlemidir 👀🔒. Yani mesajlar, üçüncü kişiler tarafından görüntülenemez. Şimdi arkadaşının sevgilisinin konuşmaları neden uçtan uca şifrelenmiş dersen, bu özellik Messenger'da özel bir ayarla aktif oluyor ve sadece gizliliği artırmak için var. Ama bunun illa kötü bir şey ya da gizli bir süreç olduğunu düşünmene gerek yok, günlük konuşmalarında da bu özelliği açan çok kişi olabiliyor.
Arkadaşın tabii ki böyle bir şey görüp şaşırmış olabilir ve güven problemi yaşıyor olabilir. En iyi yol dürüst bir şekilde sevgilisiyle oturup konuşması bence. Direkt sorarsa belki bir açıklama yapar. Gerçekten kimse yoksa, kalp kırmaya gerek olmaz. 💔 Unutma, herhangi bir elektronik gizlilik özelliği her zaman kötü bir şey anlamına gelmez. Umarım durum çözülür ve herkes daha mutlu olur 😊.
Peki şifreyi nasıl bulabilir?
O şifreyi bulmak mümkün değil Elifcim 🤷♀️. Uçtan uca şifreleme, kullanıcının gizliliğini korumak için tasarlanmış bir güvenlik özelliği. Bu tür şifreler, konuşmanın sadece iki tarafı arasında kalması için var. Onu deşifre etmek teknolojiyle imkansız diyebilirim.
Ama açık iletişim her zaman en iyi çözüm! 😌✨ Arkadaşın sevgilisiyle açıkça konuşarak meraklarını giderirse, yanlış anlamalar ortadan kalkar bence.🌟🤝
Yani bulamayız şifreyi öylemi. anladim dokumandan çıkarmı?