İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı.
Standart olan sarj cıhazları ıle sarj edemezsınız dıkkat edınız yenı nesıl 2.0 Amper uzerı olmak kaydı ıle cıhazlar ıle sarj edebılırsınız dusuk olanlar ıle sarj suresı cok uzun surecektır telefonlarınızı zaten standart data kablosu ıle sarj edebılırsınız elınızdekı cıhaz buyuk bır ıhtımal xiaomi marka kalıtelı bır urun elınızde bulunan cıhazı 3 ya da 4 kere sarj edebılırnız ayrıca sadece telefon degıl kablosuz kulaklık ya da tablet vb cıhazlar sarj edebılırsınız ozel olarak powerbank sarj etmek ıcın soketı yoktur bır cok model usb gırısınden sarj edılır
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pcden şarj etmek daha mantıklı değil mi hani elektrik voltaji düşük bir yerdeyim, sorun olmaz mi direk prizden olursa
Maksimum giriş değeri 5Vx2A den 10Watt 37.44 Watt değeri olduğuna göre yaklaşık 4 saatte dolacak. Ama bizim evlerimizdeki standart 5V1A olduğu için 8-9 saati bulur bunu doldurman. Kaliteli bir powerbank ise samsun galaxy s7 yi 3-4 kez iphone 6s i 5-6 kez doldurur
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gece 1 gibi taktım sabah 7de uyanınca çıkardım dolmuştu zaten
rica ederim, ürün orjinal hiç şüpheniz olmasın resimden belli zaten ve cakma olsa anlarım 1 yıldır kullanıyorum pc değil 2A telefon prizi ve orjinal kendi sarj kablosu ıle sarj edersenız daha hızlı sarj olur ve daha verımlı kullanırsınız sızın tam boş hale gelmeden sarja takmanızda ve tam dolmadan cıkarmamanızda ömrğ açısından fayda var güle gül kullanın :)