İnternet & Teknoloji PowerBank tamir edilir mi? bahardedibiri Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar powerbankımı şarj etmek için samsung girişini kullanıyordum (N1) ama bozulmuş sizce tamir olur mu PowerBank tamir edilir mi? Cevapla Samsung Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Kabında şişlik varsa pilleri bozulmuştur, evde tutma. 0 2 Yorumla bahardedibiri +1 yıl Hayır sorun yok Yorumla u OurangMedan +1 yıl Şarj yuvası, kablosu veya adaptör sorun çıkarmıştır. Farklı cihazla şarj etmeye çalış Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 351 cevap paylaştı. Olur içi bozulma yapıyor sadece giriş soketini değiştiriyorlar 🙏 0 4 Yorumla bahardedibiri +1 yıl Peki açılıp kapatırken zarar görür mü çünkü açılma payı yok gibi Yorumla mertcanturk +1 yıl İllaki açılıyor içindeki lityum pil değişirken , orasını hallederler relaks ol☺ Yorumla bahardedibiri +1 yıl Teşekkür ederim🤗 Yorumla mertcanturk +1 yıl Rica ederim ☺🙏🍀 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı. Soket kopmuştur IN2 yi kullan şarj etmek için 0 2 Yorumla bahardedibiri +1 yıl Öyle yapıyorum Ama tamir edilir öi merak ediyorum Yorumla peraaa16 +1 yıl Edilir Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Edilir basit bir sistem. 0 2 Yorumla bahardedibiri +1 yıl Evet ama çabuk bozulması üzücü özenle kullanıyorum Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yapısı geregı maalesef çabuk bozuluyor. Sonuçta ınce bir plaka üzerine oturtulan elektronik devre. Bir de şöyle bir şey var powerbank sonuçta devamlı kullanılmaz normalde. Seyahat , misafirlik falan iş görecek cıhazlar Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Edilir 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yenisini al 0 2 Yorumla bahardedibiri +1 yıl Şakacı şey seni Yorumla respectemir +1 yıl Tmmm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben ediyorum 0 2 Yorumla bahardedibiri +1 yıl Yeriniz var mı Cevap sahibi +1 yıl Yok maalesef nerde cihaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kabında şişlik varsa pilleri bozulmuştur, evde tutma.
Hayır sorun yok
Şarj yuvası, kablosu veya adaptör sorun çıkarmıştır. Farklı cihazla şarj etmeye çalış
Olur içi bozulma yapıyor sadece giriş soketini değiştiriyorlar 🙏
Peki açılıp kapatırken zarar görür mü çünkü açılma payı yok gibi
İllaki açılıyor içindeki lityum pil değişirken , orasını hallederler relaks ol☺
Teşekkür ederim🤗
Rica ederim ☺🙏🍀
Soket kopmuştur IN2 yi kullan şarj etmek için
Öyle yapıyorum Ama tamir edilir öi merak ediyorum
Edilir
Edilir basit bir sistem.
Evet ama çabuk bozulması üzücü özenle kullanıyorum
Yapısı geregı maalesef çabuk bozuluyor. Sonuçta ınce bir plaka üzerine oturtulan elektronik devre.
Bir de şöyle bir şey var powerbank sonuçta devamlı kullanılmaz normalde. Seyahat , misafirlik falan iş görecek cıhazlar
Telefoncular yapıyor
Edilir
Yenisini al
Şakacı şey seni
Tmmm
Ben ediyorum
Yeriniz var mı
Yok maalesef nerde cihaz