Beni sevip sevmediğini nasıl anlarım sizce? İzinli olmasına ragmen 2 gündür soguk gibi sanki, anlayamadım...
Mesaj yazdım, bugün de ben yazayım dedim cevap bile vermedi :(
Mesaj yazdım, bugün de ben yazayım dedim cevap bile vermedi :(
makul bir açıklaması yoksa kafasında bitirmiş kulis yapyor.bu böyle giderse yıpranma süreci sen üstüne gitsende gitmesende bitecek ne olur üstüne gidersen inceldiği yerden kopacak gitmesende... bence sorunun ne olduğunu anlamay çalış baktın soğuk konuyor üstüne saçamlayor sorun bende veya bahane ediyor bitir gitsin ki içine otur öteki türlü senin içine oturur.uğraştığına deymez
belki de sana anlatamadığı bir sorun yaşıyor ve şu sıralar yalnız kalmaya ihtiyacı var... durum senin tarafından bakınca pek hoş görünmüyor hakikaten ama, tavrından bir anlam çıkarmadan evvel biraz bekle derim ben. biraz kendi haline bırak, bakalım kendisi ne zaman senle iletişim kurmak isteyecek...
Soğuk davranıyorsa ya sana kızgındır ya da sevmiyordur. Sana kızgın olmasını gerektirecek bir şey yok ise seviyormu sevmiyormu testine de gerek yok ve cevap ortada demektir.
Ortada onun şu an yani izinli olduğu 2 günde ilgilenmesi gereken ciddi bir problemi olması hali bu yorumumun dışındadır.
yeni bir sevgili öneriyorum. mesajlarına cevap veren birtanesiyle çık taa ki aşık olana kadar
"e ben zaten aşığım" diyorsan bence aşık değilsin. git yeni pırıl pırıl bir sevgili bul. mesaj atsın, çiçek falan da göndersin arada bir. daha iyisinden olsun yani.
Cevap
7Cevap
olabilir bazen bende üşeniyorum çewap yazmaya belki kendini yorgun hissediyordur ondan cevap vermemiştir. Fazla üstüne düşme bir iki kere daha mesj at bu seferde cevap vermesse demekki senden soğumuş seni sevmiyor,sevseydi cevap verirdi emin ol en azından isim var dönücem sana falan derdi. Boşver takma kafana kaybeden o olur emin ol sen onu düşünüp mesaj atıyorsun o bir kelime bile yazmıyorsa kendi utansın. Sana değer vermiyorsa sende ona verme pişman olan o olucak inan buna...
baltalama bir cevap olcak ama anlattıklarına göre en azından işim var canım haberin olsun der bir insan hiç cevap yazmamak demek senle ilgilenmek beni sıkıyor demekle eş değer bence. hani işi olur 2 3 saat geç cevap verir anların ama eğer uzun sürüyor vede neden geç cevap attığına mantıklı açıklaması yoksa üzgünüm soğumuş senden eski ilgisi kalmamış =(
Bana göre sevip sevmediğinin mesajını çok net vermiş.Yoğundum,unuttum gibi mazeretleri asla kabul etmem inanmamda...Seven insan bir defa sevdiğini unutmaz.Ne kadar yoğun olursa da olsun 2 dk.ayırıp mesaj yazar...
bi sorunu vardır belki yada senle ilgili bişey duymuştur yada biraz yalnız kalmak istiyodur naber nasılsın yazma sende sorununu yaz neden böylesin de tabi bunu derken suçlayıcı konuşma hayatında bi sorunmu var vs gibisinden
offf en kotusunu yapmıssın be canım sinirle soylenen sozler sonra pısmanlık uyandırır ama umarım sende uyandırmaz bence aksama kadar bekleseydın eger yazmasaydı ozaman ben bu ılıskıde yokum cekemem ben boyle ılgısızlıgı fılan yazsaydın sımdı yazarsa tel yanımda degıldı msjını yenı gordum fılan al burdan yak fevrı davranma bence ama tahammulde etme
Bence acele etme akışına bırak.bu kadar çok üstüne düşme ,müsait değildir belki yada canı mesaj yazmak istememiştir.
sevmiyor.
seven erkeğin neler yaptığını ve yapabileceğini aslında hepimiz çok iyi bliyoruz değil mi..
mesguldur,ben de bazen unuturum cevap yazmayi gorsem bile
meşguldür sorun yok bence ama sürekli yaparsa ayrılll
uğraşmayı seviyorsan tabi üzülmeyi de devam et mesajlara!
o halde yapıcak fazla bişey kalmamış.acı ama gerçek.istemediği açık.
kontorü bitmiştir, kontor at
konuyu biraz daha açık yaz
seni sevmiyo oyalıyo egleniyo
cevap vermiyor işte, anla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar