WhatsApp'ın son güncellemesiyle profil resimlerinin yeri değişmiş, artık profil resmine bakayım derken yanlışlıkla eski sevgiliyi aramayacağız :) Hayır ben bir keresinde patronumu aradım. Telefonda numarası kayıtlı değildi, skype üzerinden whatsapp'a da kaydetmiş aptal telefon. Ay bu nereden geldi buraya derken gecenin bir körü yanlışlıkla aradım. Kapadım, sonra aramayı sileyim de bir daha yanlışlıkla aramayım dedim bi' daha aradım! :(
Başına böyle şeyler gelen bir ben miyim?
WhatsApp'ta profil resmine "tık tık" yapayım derken yanlışlıkla sesli arama yaptığınız eski sevgililer var mı sizin de?
Sevdiğim adamı aramıştım profil fotoğrafına bakayım derken :D Numarasının olduğunuda bilmiyordu :D Wpyi sildim hemen önce mesaj attı cevap yazamadım sinirli olduğunu anlamıştım sonra aradı defalarca açmak zorunda kaldım sesimi tanıyınca dahada sinirlendi lanet adam
Telefonumda eskilerimin telefon numarasını saklamıyorum. Dolayısıyla evet böyle şeyler başıma geldi ama yanlışlıkla aradıklarım en fazla yakın arkadaşlarım ya da sevgilim oluyor :D
Eski sevgilimin numarasını silmeden önce whatsappına bir bakayım öyle sileyim derken aramıştım ve heyacandan elim telefonun yakınlık sensörünü kapadı kapatamadımda geri tekrar barışmıştık o vesileyle
Allah a şükür olmadi. Stalk yapayim derken ifşa olmak da var. Çok özenle dikkat ederek dokunur bakardim. Cok dikkat ettim sukur olmadi oyle bir sorunda kalmadi zaten 😂
Geçenlerde yengem gecenin bir yarısı whatsapp tan beni arayıp kapandı hemen anladım tabii resmimi bakıyordu demek ki 😂 Gizli hayranımmısın dicektim ama bozmıyım dedim
Ben aradim. Ama kardesimin wpden aradim. Elim ayagim birbriime girdi. Hemen i terneti kapatyim. Ozelden aradi mesaj atti kimsin diye sonra her yerden engelledim.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > WhatsApp'ta profil resmine "tık tık" yapayım derken yanlışlıkla sesli arama yaptığınız eski sevgililer var mı sizin de?
En İyi Cevaplar