Rptm server:connected
Rtmfp:coonection failed diyor
Arasıra makara için girerim eli şeyinde birisine rastlarsam "go fuck yourself.. noob" gibi şeyler söyleyip stress atıyorum :P çizim özelliğini kullanarak karşımdakileri çiziyorum falan eğlenceli yani... ayrıca dil açısından faydası oluyor japonlara rastlarsam makara yapıyoruz ayrıca rus kızlara rusça selam versem bile hemen ilgilerini çekiyorum saatlerce konuşuyoruz :)
Zenmate uygulamasını chrome üzerinden indir ve uzantılara ekle giriş yap. ya da dns değiştir.
Ben üye değilim.2 ay önce girmiştim.İskoç bi çocukla tanışmıştım.Çok tatlıydı lan.İyi muhabbet etmiştik.
bende ukraynalı iki kardeşle tanışmştım erkek we kız çok eğlenceliydi
Cevap
15Cevap
giriyonuz da ne oluyor? her gelene F2'ye basıyonuz :D
internet sağlayıcı firmanı ara ve durumu izah et, onlar portları değiştiriyor ve giremediğin sitelere girebiliyorsun. DNS ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
Herkes orasını burasını açıp milleti gösterince onlarda böyle yapmış anlaşılan
ama gerçekten iyi sohbette oluyordu herşey cinsellik olmuştu tabi orda
tabi canım erkek elinde geziyor :D
ama şunu biliyorum bu nedendirse herkesinki dimdik gezio nasıl o kadar süre dik onuda anlamıyorum :D
orasıda aynı ama sohbet iyi oluo :)
:D ama hatunları gerçekten iyimiş rusların bunu anladım :D
profu gibisin :D
:)
ayıpsın :) warsa istediğin tarz söyle adresini söyliyim :) cam4.com u denedinmi hiç :)
sen çok geride kalmışsın :))) çabuk aç bak :D
onuda kaydet :))) mnogo omegle cam4 tawsiyelerim :D
cam4 farklı bi site :D seni görmüolar sen görüyorsun sadece onlarca hatun war we istediğini seçebiliyorsun izlemek için :D camfrog gibi bişi eskden camfrog wardı :D
:DD iyiyimdir o tür şeylerde :D napalım sıkıntıdan yapcak bişey yok şehir uzak merkez uzak insan yok yapcak bişey yok işte :D
Erkeğiz işte :D elimize alıp dolaşmıyoruz ama gizli yapıorz :D
Hiç deme ben denedim Türk kız gelmiyor zaten + kişileri gezerken penisini göstereni mi arasın + küfür edeni mi arasın + cam karşısın da 31 çekeni mi anlatabildim mi ?
Zaman kaybı. Herkes elinde bekliyor.
falan filan...
3-2 kere ya girdim ya girmedim. Kafam çoook güzel olurda yanımda kız arkadaşım olursa makarasına girerim yoksa hiç bi' kuvvet beni sokamaz o siteye.
yanında kız arkadaşınla o siteye girmek hayatının hatası olur site güzel ama bazı kişiler cinsellik olarak kullanıyorlar cinsellik için kullananlar zaten banlanıyor
Sevgilim değil, kız arkadaşım. BlogTV'de olabilir. Oralarda da eğlenceli çiftlere rast geliyoruz bazen.
yanında kız varsa o siteye girme derim erkek olsa sorun olmaz. Blog TV Güzel işte
hiç görmedim daha önce bilmem ki
güzeldi
Zenmate kurup girmeyi dene bir.
Aile koruma yaptirdiysa giremessin artik 😂
serverda sorun var
hat düşük ondan
boşver kalsin
Çük izleme sitesi
omegle dene
omeglede ban yok herkes dal da.ak geziyor
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar