İnstagrama doğru şekilde girsem de her zaman bu yazı çıkıyor

Bilen var mı ya kaç kere silip geri yükledim

dostum dns ayarlarını kontrol et geçersiz bir dns girdiysen giriş yapamıyorsun
Geçersizse ne yapabilirim ve nasıl anlıcam
iphone kullanıyorsun sanırım ben ingilizce kullanıyorum şöyle yapıcaksın
settings/ayarlar - wifi 'ya giriceksin bağlandığın wifi'nin yanında i tuşu olucak yuvarlak içinde (info yani) dhcp kısmında altta dns bölümü var oraya 208.67.222.222;208.67.220.220 yazıcaksın daha sonra wi-fiyi bir defa aç kapat eğer modem kaynaklı bir sorun yoksa girebilmen lazım
ayrıca telefonun tarih saatinin doğru olup olmadığını kontrol et
Tarih ve saat doğru değil onunla alakası var mıdır dediğini yaptım ama olmadı bir oyunda günlük hediye için ileriye aldım bayağı dur düzeltiyorum
tamam sorun burda bulduk tarih saati düzelt çözülcek..
Hahah çok sağol ya 😂😂😂😂 oldu😂😂😂
Hiç tahmin etmiyordum onunla alakası olduğunu ne alakası var ki😂😂😂😂
bak şimdi ios geliştiricisi olarak çok teferruata girmeden seni aydınlatayım bu tarz uygulamalar güvenlik için kendi server saatleri ile senin telefonundaki tarih saati eşleştirir eğerki bir eşleşme yoksa ya da çok fazla farklar varsa kullanmana izin vermez internette ssl nedir ne işe yarar otp algoritması nedir gibi şeyler yazarsan daha fazla bilgi edinebilirsin dostum ben anlatmaya kalkarsam destan yazarım ama eig seçebilirsin beni :D
Seçicem merak etme çok teşekkür ederim 😄😁😁
Cevap
4Cevap
İnternet ayarların sıfırlanmış olabilir
Nasıl düzelticem
Dediğinle olmadı ama yaptım sağolasın😂😂😂😂😂😂
Evet tarih ve saati ileri almıştım baya 2018 deydi benimkisi bir oyun için günlük hediye veriyordu o yüzdenmiş😂😂😂
Hahaha sağol 😂😂😂😂
Turkcelli ara internet ayarlarindan yapabilir
İnternetle alakası yok ki bunlardan başka herşeye girebiliyorum
Normal arayuzden girebiliyor musum oeki arama motorundan?
Aynen şu an ordan giriyorum
Dns ayarlarina bak internet ayarlari icinde olur belki degismis olabilir otomatik yap bilmiyorsan da youtube da her modelin dns degistirme ayari var gorsel olarak bakabilirsin
Teşekkür ederimm😁😁
Rica edwrim umarim isine yarar
Tarih ve saattenmiş düzelttim😂😂
Evet ya o da yapiyordu 😂 dns ayari da onun gibi bisey zaten
Hiç tahmin etmiyordum😄😄😄
Ben teknik servisim normal de ilk baktigim seylerden biridir tarih saat ayari ama insan bazen unutuyor :)
Ya tabi insanlık hali 😄 Ben hiç anlamıyorum bu şeylerden genede çok çok teşekkür ederim
Rica ederim yardimci olamadim ama olsun :)
Olucakmışsın ama 😄😄😄😄 eminim aklına gelirdi😄
Yok ya burda gelmezdi genel de arizali telefonu bilgisayari eljme almadan kafam calismiyor :)
Sana başka birşey sorsam telefon fiyatlarıyla ilgili falan bilgin var mı hiç
Telefon piyasasi belli ki zaten uc asagiya bes yukariya ayni her yerde :) hangi marka
Öyle bir fiyat değil şu an elimde olan telefonu satıp yeni çıkıcak 7 almak istiyorum ama aşağı yukarı iphone 6 16 gb ne kadara satarım hiç bilgin var mı 5-6 aylık garantisi var önünde hiçbirşey yok ama arkası çizikli sadece yardımcı olursan çok mutlu olucam ya
Sansin varsa 1600-1700 civari 7 cikinca o fiyata da gitmeyebilir
1000 lira olur yani net teşekkür ederim😄
Kesin olur.
Çok teşekkür ederim 😄
Rica ederim :) 1000 tlye ihtiyacin varsa telefonu bana ver 1000 tlye 😂
Telefon almak için ihtiyacım olucak 😄 çıktığı zaman satıcam
Cok erken plan yapiyorsun :))
Evet dünden beri düşünüyorum 😄
Anlamiyorum ama senjn gibi dusunenleri hadi cikar cikmaz aldin yenisini ne oluyor alinca :) uc ay sonra s modeli geliyor 32 oluyor oluyor da oluyor :) benim kullandigim telefon uc yillik her turlu isimi goruyor :)
Direk yenisini almadım ki bu alıcağımı adam akıllı kullanıcam bu telefonun rengi gold istemediğim renk 16 gb yetmiyor babam hediye almıştı çok mutlu oldum tabi ama siyah istiyordum ve bu telefon çok küçük😀
😂😂 tamam o zaman istedigini al izin vrrdim :)
Teşekkür ederim 😁😄
Sen niye tesskkur edip dueuyorsun :)
Baya bir ettim dimi 😂😂😂😂 sen ettirtiyosun
bir arkadasim var o da oyle herseye tesekkur ediyor o geldi aklima 😂😂😂
😂😂😂😂😂 teşekkür ederim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 yas kac senin
18 e girmeme az kaldı senin 😄
27 olmama az kaldi 😂😂
Senin yaşında olmak çok isterdim 😄
Bende senjn yasinda olmayi cok isterdim derrt yok tasa yok. Para kazanmaya basladigimdan beri borc oduyorum. :)
Dert tasa asıl senin yaşında olmucak meslek sahibi olucam evlenmiş olurum büyük ihtimal 😄 şu an ne kadar çok mutsuzsam ileride o kadar mutlu olucam
Insallah diledigin gibi bir hayat yasarsin bende onu diyordum ama oyle olmadi bu yaslara geldiginde ne demek istedigjmi anlayacaksin. Insallah diledigin gibi olur
Amin inşallah seninde herşey yoluna girer
Yoluna giren ya da girecek bisey yok hayat boyle kimileri sansli kimileri sanssjz
Hayatın ne göstereceği belli olmaz şanslıyken şanssız da olabilirsin herşey olabilir
Aynen oyle ama fazla sevinme buyudukce iyi seyler azaliyor sorumluluklarcok fazla
Haklısın bakalım ya herşey olucağına varır
Aynen
Kapat aç iyi gelir :D
ınternet yok
şu an aynı internetten giriyorım kendi internetimi açınca da girmiyor
resetle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar