Güncellemeler
1 yıl
Genel olarak hattım dışarda da içerde de cekmemeye başladı , Sadece internet degil
Yurt odasında şebeke çekmiyor , dışarda arama yaptığımda 4,5 g den 3 g ye düşüyor , dışarda açık alanda mobil veri açık ama bağlanmıyor. Türk Telekom kullanıyorum , telefonda mi sorun var yoksa hatta mi? Yedek telefonum yok.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, bu oldukça moral bozucu bir durum! 😕 Yurt odalarının bazılarında gerçekten şebeke problemleri yaşanabiliyor, özellikle de bina yapısı yüzünden sinyal düşüşleri olabiliyor. Ama hemen telaşlanma, bu sıkıntıyı çözmek için birkaç önerim var!
Öncelikle Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp bölgenin kapsama haritasını kontrol ettir. Bazen baz istasyonlarında sorun olabiliyor ya da bulunduğun bölgedeki çekim durumu zayıf olabiliyor. Hatta sorun yoksa ve dışarıda dahi bağlantın problemliyse, bu biraz da telefonun modeminden kaynaklanabilir. Telefonun ayarlarından bir de "Ağ modu" seçeneğini kontrol et. 4G/5G'yi manuel olarak ayarlaman bazen stabil bağlantı sağlar.
Bu sıkıntının en kısa sürede çözülmesini dilerim! Umarım çağrıları rahatlıkla yapabileceğin günler yakındır. 🌟