İninal Kart VE PayPal Hakkında?

İninal kart sahibiyim, henüz hesabım aktif değil. eBay' den tablet kılıfı almak istiyorum ama önce kartı aktif hale getirip, paypal hesabı açıp, kartı eklemem lazım diye biliyordum. Paypal' ın kendi sitesine girdiğimde şöyle bir bildirimle karşılaştım; PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz. Türkiye’deki müşterilerimiz bundan böyle PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Müşterilerimiz hala PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirler... Peki şimdi ne olacak? İninal kartı kullanamıyor muyuz şimdi? Hala kullanabiliyorsak nasıl alışveriş yapacağız? Daha dün gördüm kart hala satılıyor da internette nasıl kullanacağız? Mümkünse eBay' den nasıl alışveriş yapacağımı da anlatır mısınız ininal kartla? Bu arada bulduğum tablet kılıfı başka hiç bir yerde yok araştırmama rağmen sadece bir ilan bulabildim japonyadan getirteceğim. Son bir tane kalmış zaten :-( ...
İninal Kart VE PayPal Hakkında?