paypal hesabından para çekmek için banka hesabı (iban) girmelisin. hesabın yoksa paran paypalda bekler. parayı paypal hesapları arası transfer yaparsan ekstra para keserler. Ben de o yüzden alışveriş yapıyorum. Ama çok para yatacaksa hesaba çekmek daha mantıklı
Paypal hesabı açmak için herhangi bir kredi kartı veya banka kartına ihtiyaç yoktur. Kredi kartına veya banka kartına ihtiyaç, parayı çekme bölümünde gerekli oluyor. Siz hesabınıza bir kart bağlamamış olsanız bile para gelebiliyor ama çekmek istediğiniz zaman onu bir kartınıza yönlendirmeniz gerekiyor. İlla ki kredi kartı olmak zorunda değil banka kartı da yeterli.
Paypal hesabından para nasıl çekilir?
İlk öncelikle Paypal hesabınıza girin.
Özet sayfasında yer alan “Paypal bakiyesinden Çek” kısmına tıklayın.
Karşınıza çıkan ekranda “Karta para çek” bölümüne tıklayın.
Gerekli bilgileri girin.
İşlemi tamamlayın.
Yukarıda anlattığım şekilde hesabınıza parayı çekebilirsiniz fakat günümüzde bu pek mümkün değil. Çünkü Paypal 2016 yılında Türkiye faaliyetlerini durdurma karar almıştı. Yurt dışında yaşıyorsanız bunu kullanabilirsiniz.
Paypaldan çok iş yapmıştım. k.kartı no flan vermeden parayı hesabına aktarırsın orada durur ama çekemezsin. çekmen için kendi adına kayıtlı kredi kartı gerekli. eğer tanıdık birinin hesabı varsa k.kartı girmeden transfer yaparsın onun k.kartından çekersin parayı. ayrıca k.kartı zorunluluğu var mı şimdi bilmiyorum eskiden bankamatik kartı yani banka hesabı da oluyordu
Çekeceksen işte banka vs gerekli ama o kazandığın 10 tlyi çekerken kesinti payı koyacaklar, bu kesintinin kaç tl olduğunu araştır. Sonra çekmekte karar ver, ya da net üzerinden bir ürün al, paranın yanmasından sa o iyidir.