Cadı Olma İhtimalim Var Mıdır?

arkadaşlar ben küçüklüğümden beri sinirli bir kızım hatta küçükken bir çocuk ile kavga yapmıştım çocuğa 2-3 dakika baktım ve çocuğun feci halde karnı ağrımaya başladı bunun gibi garip olaylar evimde bir kitap buldum içinde sürekli witch witch hunter ve saire yazıyordu çok incelemedim ve ateşe dayalıklıyım yani ateş bana işlemiyor nasıl oluyor bilmiyorum ama elimi yakmaya çalıştığımda bana işlemiyor bilmiyorum nasıl oluyor biraz kendimden bahsedeyim sinirliyimdir 1 dakikadan fazla bakamam bir yere fakat müzik açılırsa sonsuza dek bakabilirm müzik benim için çok güzel bişey neyse bu kadar bilgi yeterli ben normalim cadı değilim dediğimde ise eşyalar bana çarpıyor gerçekten insanların aklından geçeni tahmin ediyorum ve doğru çıkıyor okuldaydım hoca bişey yazdırıyordu benim aklıma bişey geldi ve yazdım ve hocanın dediğinin aynısı çıktı sürekli her yerde tanrıça işareti görüyorum sinirlendiğimde insanlara zarar veriyorum ama garip yanı canımdan çok sevdiğim abimle konuşurken kavga yaptık ve ona 1 gram bile sinirlenmedim (gerçek abim değil burak oyunda) normalde sinirlendiğim kişilerin canı yanar ama abimin canı yanmıyor çok garip sanırım onu canımdan çok sevdiğim içindir o bana kızınca kırılıyorum ama başkası ile kavga yapınca sinirleniyorum çok garip sanki hep abimin başına bişey gelecek diye üzülüyorum ve bu yüzden meleklerimi abime yönlendirdim onun başına bişey gelirse ben ölürüm neyse bu kadar duygusallık yeter arkadaşlar ben bir cadı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
bakın arkadaşlar ben ciddi konuşuyorum lütfen sizde ciddi olun...
Güncellemeler
+1 yıl
başıma bunların geleceğini biliyordum yapmamalıydım
Cadı Olma İhtimalim Var Mıdır?