Bazı harfler yazmıyor mesela "S W X"
Şu an ekran klavyesiyle yazıyorum. Caps Lock yerine onun altındaki tuş çalışıyor vs
Nasıl düzeltirim?
Şu an ekran klavyesiyle yazıyorum. Caps Lock yerine onun altındaki tuş çalışıyor vs
Nasıl düzeltirim?
peki size şöyle bir yol göstereyim,
Denetim Masası -Saat, Dil ve Bölge-Klavye ve diğer giriş yöntemlerini değiştir
Açılan pencerede; Klavyeler ve Diller sekmesini açıp Klavye Değiştire tıklayın, Genel sekmesinden klavyenizi Q ya da F diye değiştirin.
klavyeye bir şey dökülmüş olabilir, klavye tuşlarını çıkarabiliyorsanız çıkarın temizleyip tekrar takın eğer klavyeye birşey dökülmediğinden eminseniz dediğim yolu deneyip klavyenizi değiştirin bakalım oraya denk gelen farklı harfler çalışacak mı?
Eğer klavye dili değişince çalışıyorsa sorun yazılımsal çalışmıyorsa klavye bozuktur
klavye bozulmuş sanırım :(
nereden anladınız?
ne yaptığınızı söyleyin yardımcı olmaya çalışayım
değiştire basıp tamam diyorum ama degişmiyor klavyem Q ydü F yaptım ama hala Q ve yazmıyor
klavyeler de f klavye görünüyor mu?
f klavyeyi kaldırıp tekrar ekler misiniz?
Şimdi F ye döndü fakat Qde S harfinin olduğu tuş yine basmıyor
o tuşu anahtar, tornavida yardımıyla hafif güç kullanarak çıkarın sonra orayı nemli bezle silin yapışkan birşey dökülmüşse ondan çalışmıyor olabilir, sonra iyice kurulayıp tuşu tekrar takın
Deneyelim bakalım. Teşekkür ederim :)
rica ederim :) inşallah sorununuz çözülür :)
klavye düşmüş ya da sıvı dökülmüş olabilir.
bilgisayarı kapatıp yeniden aç notebook ise kapatıp bataryasını çıkar 1-2 dk bekle sonra tekrar denersin
Türkçe klavyede misin?
evet
Num lock tuşuyla falan oynamışlardır. 8 saniye bas tuşa sonra klavye ayarları gelecek oradan düzeltebilirsin belki.
denedim ya olmadı saol
yapışkan tuşları diyorsunuz da alakası yok onlarla, benim de başıma geliyordu, Clash Of Clans oyununda yardımcı program kullanıyordum o program penceresinin üzerine herhangi bir pencere denk geldiği zaman klavye fonksiyonlarını bozuyordu. Hanfendinin ki de virüs ya da programdan kaynaklı olabilir
@cantfeelmypulse ya daha dün sabah sağlamdı durduk yere böyle oldu
tamam ben kendi görüşümde izleyebileceğiniz yolları açıkladım hanfendi
Cevap
2Cevap
klavyeni değiş :D
Klavye sağlam. Biri pcden ayarları bozmuş.
ozaman sistemi geri yükle bir gün öncesine ya da iki gün
sistem geri yükleme noktası oluşturmadıysa o iş zor hocam :D
@cantfeelmypulse aynen :D
lütfen insancıkları yanlış yönlendirmeyelim :D :D
@cantfeelmypulse valla mantıklı bir şeyler söylemeye çalışıyorum emin ol.
deniycem inş düzelir teşekkür ederim
kolay gelsin
yok abicim yanlış anlama espri yaptım ben :)
klavyen bozulmuş :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar