Arkadaşlar Windows lisans sürem bitiyormuş ne olur yenilemesem bir sıkıntı çıkarmı? :/

Bilgisayarina buyuk ihtimal format attirmissin. Atan kiside lisans yuklememis.
Suresi bittikten sonra evde kullaniyosan pek bir sorun olmaz. Google ye windows 10 lisanslaama falan yazarsan crack yapmasini gosteriyorlar.
Yani bir şey olmaz dimi? :D
evet aynen senin dediğin gibi diyordu ve windows 10 du onunki benimki 8 ve aynı bu güne kadar nasıl kullanıdıysa şimdide devam edebileçeğim dimi. kusura bakma bayadır karşılaşıyorum ve gün geçdikçe korkmaya başaladımda <3 ilginden dolayı teşekürler
Lisans süren bitmiyo. Senin bilgisayar zaten lisanssız. Bilgisayarı aldığın yere git ve sor. Hatta bilgisayarını da götür. Halletmeleri lazım.
saol bu pc abimin ben kullanmaya başladım tanıdığımızım beko bayisinden almıştım ama 6 sn falan olmuştur belkide daha az sonra tanıdığımız pc ile uğraşan biri birşeyler değiştirmiş orjinal lisansı değilmiş abim bunlardan bahsediyordu normalde o yapardı ama o askerde ondan endişe ediyorum ona diyorum ben buradan bişe yapamam diyor
@MrTetramin Bilgisayarı bilgisayara format atabilen bir yere götür hallederler.
Cevap
3Cevap
Crackle
cracklemezsem ne olur?
Bişey olmaz. Sürekli bildirim gelir. Belki sıkılırsın ama
Bişi olmaz ya :D
Sağ altta sürekli etkinleştirilmelidir diye bir şey yazacak mesela.
win 7 mi?
8.1 şu an
google amcaya w 8.1 crack lisans yaz bir program çıkar indir kur düzelir
Kurmazsam bişi olmaz diyorlar altta, bişi olmaz dimi?
ikide bir o yazı çıkar durur kur ya crackla bir daha çıkmaz
Bilgisayarı kullanamazsın
Nasıl ya? :(
Deneme sürümlü windows kullanıyorsun, satın alınma değil yani, o yüzden süresi dolunca artık kullanamayacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar