Bilgisayarı aldığımda yüklüydü zaten ben sonradan yüklemedim Endisyon: Windows 10 pro Etkinleştirme: Windows kuruluşunuzun etkinleştirme hizmeti kullanılarak etkinleştirildi yazıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Windows lisansınızın süresi yakında dolacak windows u ayarlarda etkinleştirmeniz gerekiyor uyarısı nedir yardım eder misiniz?
Windows'u yükledikten sonra size 1 aylık deneme süresi tanır. Eğer 1 ay içerisinde ürün anahtarı satın almazsanız yine Windows'u kullanabileceksiniz ancak güncellemele alamayacaksınız ayrıca sağ alt köşede ''Windows'u Etkinleştir'' ibaresi olacak sürekli.
Windows 10 ürün anahtarı internette 30-40 liraya satılıyor. Birçoğu bu şekilde alıyor. Ürün anahtarı alıp anahtarı girdikten sonra Windows lisansı aktif hâle gelecek ve süresiz kullanabileceksiniz.
Fakat Windows 10 Home mu yoksa Pro mu olup olmadığını önce kontrol etmeniz gerek. Windows 10 Home ise Home anahtarı, Windows 10 Pro ise Pro anahtarı almanız gerekir.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
bilgisayarı alalı bir aydan fazlaa oldu yeni böyle bir bildirim gelmeye başladı bide windows pro yazıyor peki ben bu ürün anahtarını almasam herhangi bir sıkıntı çıkarır mı
Bir sıkıntı çıkarmaz sadece süre dolduktan sonra yazılım güncellemesi alamayacaksınız. Antivirüs (defender) ve performans güncelleştirmeleri önemlidir.
Ayrıca crack kullan diyenlere bakma. Bu korsan ve korsanı tasvip etmiyorum. Her zaman orijinali iyidir. Normalde Windows 10 lisansı 700-800 TL ama birçok şirket ve üretici firma Microsoft'tan toplu kod alır ve anakarta basmak yerine haricî olarak satar. Onların fiyatları bu yüzden yüksek yani 30-40 lira verdiğin de orijinal
İnternet & Teknoloji konusunda 532 cevap paylaştı.
Lisans anahtarı al 25 TL satılıyor
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Windows lisansınızın süresi yakında dolacak windows u ayarlarda etkinleştirmeniz gerekiyor uyarısı nedir yardım eder misiniz?