İnternet & Teknoloji Christian Collins kimdir? Bilen varsa kim olduğunu açıklasın? musicallylover Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu arada ben Christian Collins in kim olduğunu biliyorum. Sadece Türkiye den bilen var mı onu merak ettim.. EVET HAYIR Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Christian Collins kimdir? Bilen varsa kim olduğunu açıklasın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
__mürsel Takip Et Bilge Yaş: 47 +1 yıl emmikızı 0 5 Yorumla musicallylover +1 yıl birincisi o kız değil ikincisi demekki internetin neden icat edildiğini bilemeyecek kadar cahilsin Yorumla musicallylover +1 yıl sen söyle o zaman kimmiş Yorumla __mürsel +1 yıl dayı oğlu Yorumla __mürsel +1 yıl bana yaz konuşalım Yorumla musicallylover +1 yıl ben söyliyim youtuber 20 yaşında kanadalı 3 kardeşler en büyük kardeş kendişi 1 erkek 1 kız kardeşi var erkek kardeşinin adı crawford collins kız kardaşinin adı karisma collins en sevdiği film kayıp balık nemo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
emmikızı
birincisi o kız değil ikincisi demekki internetin neden icat edildiğini bilemeyecek kadar cahilsin
sen söyle o zaman kimmiş
dayı oğlu
bana yaz konuşalım
ben söyliyim youtuber 20 yaşında kanadalı 3 kardeşler en büyük kardeş kendişi 1 erkek 1 kız kardeşi var erkek kardeşinin adı crawford collins kız kardaşinin adı karisma collins en sevdiği film kayıp balık nemo