Tofisa tesettür sitesinden, instagram hesabından alışveriş yapan var mı? Tofisa güvenilir mi? Soru sordum bir elbise için WhatsAppdan sormam gerektiğini söyledi. Neden instagramdan söylemez ki? Tofisa güvenilir site mi sizce?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tofisa tesettür sitesinden, instagram hesabından alışveriş yapan var mı? Tofisa güvenilir mi? Soru sordum bir elbise için WhatsAppdan sormam gerektiğini söyledi. Neden instagramdan söylemez ki? Tofisa güvenilir site mi sizce?

Benim ablam tesettürlü bir kadın. Tofisa da alışveriş yaptığı giyim sitelerinden biri. Sefamerve, Modanisa gibi ürünleri kaliteli olan bir marka. Çok beğenerek alışveriş yapıyor ablam. Birçok tesettür tarzına uygun ürünleri var. Spor tarz, klasik tarz, rahat şık tarz vs her tarza uygun ürünleri oluyor. Ayrıca her mevsime uygun giyim ürünleri de var. Yaz mevsimi, kış mevsimi vs hepsine uygun oluyor. Tofisa güvenilir bir platform. Bu güne değin sıkıntı yaşamadı hiç ablam. Ama siz gene de güvenemiyorsanız satın alma seçeneklerinden kapıda ödeme kısmını seçebilirsiniz. Kapıda ürünü kontrol edin, memnun kalırsanız öyle parayı verin. Memnun kalmazsanız ürünü almazsınız kargocuya geri verirsiniz. 30 TL altı ürünleri de var bu arada. Öyle bir kampanyaları mevcut. Çok güzel parçalar bulabilirsiniz.

İnternetten yorumlara bakınca çok az memnun kalmayan müşteri yorumu gördüm şahsen. Biliyorsunuz internet yorumları çok kıymetlidir. Ben bir yerden alışveriş yapmadan önce muhakkak marka ve ürün ile alakalı yorumlara göz atar ona göre alıp almayacağıma karar veririm. Size de aynısını yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok alakadar oluyor. Ne zaman bir problemi olsa ürünleri ile alakalı hemen müşteri hizmetleri ilgileniyor. Bire bir ilgilendikleri için sıkıntı yaşamıyorsunuz. Tofisa elbise yorumlarına da göz attım. Bedenlere uygun kalıpları oluyor. Pantolon kalıplarına bir tık daha dikkat edin ama. Çünkü bazen pantolon kalıpları uygun olmayabiliyor. Pantolonun üst bedeni ile alakalı problemleri olabiliyor. Tofisa yorumlar olarak diyebileceklerim bunlar açıkçası.

Tofisa tesettür giyim ile alakalı en fazla yapılan şikayet kargo süreci maalesef. Biraz geç gelebiliyor. Sanırım anlaştıkları kargo firmasıyla alakalı bir problem oluyor. Ama bir haftadan erken gelmiyor ürünleri. Bu nedenle biraz beklemeniz gerekbiliyor. Bir diğer şikayeti ise pantolonların üst bedenlerinin biraz dar olması. Basen problemini pek dikkate almamışlar gibi. :)

Bu hesaplardan ürünlere bakabilirsiniz, Tofisa sipariş numarasını da bu hesaplardan alabilirsiniz dilerseniz. :)
Sefamerve güvenilir tavsiye ederim bikac sefer yaptım alışveriş, birde modanisa ordanda aldım zamanında geldi kargo ;)
Tofisa bu ikisine göre daha uygun fiyatlı ondan
İlk kez duydum. Çıplaklara söylenmedik laf bırakmayan gerçek yobazlar, tesettür alışverişi için saçma sapan programlar üzerinden satış yaparlar. Adam gibi internet sayfası açalım da insanlar doğru düzgün alışveriş yapsın diyen bir tane Allah'ın kulu yok. Sözde müslüman ülkeyiz.
Derdin mi var arkadaşım 😄 problemli misin? Git ötede bol yap hadi 😒
*boş
Sen bu şekilde terbiyesizlik edersen farklı şekilde yazarım. Tesettürden bahsedip ona buna hakaret edersen küfrü yersin.
Sen ne Nasipsiz bir mahluksun. Tofisa tesettür sitesinden diye yazmış görmüyor musun zaten internet sayfası var. Artı olarak whatsapp üzerinden yardım edelim demiş. Demek ki müslüman ülkeymişiz dimi? Hem cahilsin hem yobaz...
kapıda ödeme ile deneyebilirsin. Fakat ürüne bakmadan kargoyu onaylama. Hani çok beğendiysen eğer.
Cevap
3Cevap
Tofisa uygulamasından alışveriş yaptım aldığım ürünler ehh işte polyester ürünler lwc ürünlerinden daha eski duruyorlar ama gönderiyorlar incecik şeyler renk şekil gorseldekiyle aynı olmuyor, mesela polyester çok güzel ince şal sipariş ettim penye şal geldi diğer ürünler ne kadar kaliteli bilmiyorum kullandıkça gorucem ama pek memnun kalmadım en çok şal konusunda hayal kırıklığına uğradım diyebilirim geri iade etmedim çünkü sıkıntı yasattiklarini öğrendim sosyal medya yorumlarından yani pek tavsiye edeceğim bir uygulama değil bildiğiniz uygulamalardan alışveriş yaparsanız daha iyi ol ur bence.
Yok alabilirsin ben sipariş ettim gelmesini bekliyorum tanıdıklarımdan alan var gayet de güzel olduğunu söylüyorlar ki İnternette de sitesi var ben oradan sipariş ettim illa instagram veya Watsap kötü diye bir şey de yoktur Modaşahtesettür de vatsaptan alıyor ama gayet güvenilir bir site böyle yargılamamak gerekiyor :)
geldimi ürününüz acaba ben kaydolamadım siteye kargo takip yapıyorum görünmüyorda mesaj attım bakmadılarda 5 gün oldu sipariş edeli
@_BeBeRuhii_ Sizin ürününüz geldi mi
Tofisa rezalet bi giyim sitesi aldım bin pişman oldum kesinlikle paranızı bu saçma sapan insanlara kaptırmayın keşke o parayi yaksaydım bu kadar bu denli üzülmezdim Allah kahretsin haram olsun helal etmiyorum paçavra gönderdiler utanmazlar tofisayi 3 kelimeyle özetlersek çöp rezalet paçavra
kesinikle değil ayrıca ürünler çok kötü iade için kargo ücretini senden alıyorlar iade ücretimi zorla şikayet var adlı siteye yazınca alaildim
Hayır guvenemedim ben sakın alma kardeşim çok şikayet okudum tofisa şikayet yazın görürsünüz 4bin kusur şikayet var ben önce görmüş olsaydım asla sipariş vermezdim burdan sakın almayın
Hiç tavsiye etmem ben alışveriş yaptım ürün defolu geldi ve kimseye ulaşamıyorum
Gelmesine geliyor ama geç geliyor bir hafta oldu hala gelmedi bi kaç sefer sipariş verdim aynı
Almayı düşünüyordum ama iade olmadığı için vazgeçtim.
En iyisi bilindik markalardan sipariş vermek
bakmak lazım
Bak da söyleyiver hadi
çok güzel ürünleri varmış meğendim
Hayir
Hayır derken? Hangisine hayır?
Site buyukse wp den ne sorun olacakki.3 5 tl icin bosver baska yerdn al
İlk kez duydum
Yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?