Tozlu. com güvenilir bir alışveriş sitesi. Ben de birkaç defa kullandım ama çevremde kullanıp memnun kalmayan insanlar oldu. Öncelikle söylemeliyim ki dolandırıcı bir site değil. Paranızın üstüne yatmıyorlar yani. Bir kere giyim sekmesindeki bütün ürünleri kendi imalatları. Çok sık indirim yapıyorlar. İndirimsiz fiyatları da gayet uygun. Büyük kampanyalarını yakalarsan %50 indirimli haliyle bile alabilirsin. Makyaj kategorisinde ise birkaç markanın ürünlerini satıyorlar. Açıkçası tercih ettiğim makyaj markaları değil. Çünkü o markalar çok kalitesiz. Bu nedenle fiyatları çok uygun. Yalnız kalitesiz olduğu için makyaj ürünü siparişi vermiyorum tozlu'dan. Ama cilt bakım ve kişisel bakım ürünlerinde kaliteli markaları da sitelerinde tutuyorlar. Duru, Arko gibi güzel markalar da bulunuyor. Bu açıdan iyi yani.
tozlu. com güvenilir mi
Tozlu. com Yorumlar Neler? Tozlu. com Kullanıcı Yorumları Neler?
Çok şikayet edeni de var çok memnun kalanı da. Şikayetçi olanlar genel olarak kargo ve ürünlerin çok geç gönderilmesinden şikayetçi. Tozlu. com seçilen kargoyu kafasına göre değiştirip başka kargo firması ile gönderebiliyor. Mesela Mng kargo seçiyorsunuz ama tozlu. com size Aras kargo firması ile gönderiyor gibi. Sipariş oluşturduktan sonra tedarik süreci çok uzun sürüyor. Depolarında ürün yok düşüncesi uyandırıyor.
Tozlu giyim yorumlar hepsi kötü değil. Ürünlerini beğenen müşterileri de gayet fazla. İndirimlerini çok beğenenler oluyor. Çünkü %50 indirimler yapabiliorlar. Kategori bazlı indirimleri de oluyor. Mesela giyim sektörü için özel indirim yapabiliyorlar. Çocuk giyim sektöründe de gayet uygun ve kaliteli giyim ürünleri bulunuyor. Göz atın derim. Tozludan alışveriş yapanlar genel olarak indirimleri için yapıyor zaten. Uygun fiyatlı ürünler satın almak istiyorum diyorsanız tozlu. com tam size göre gerçekten. Ama kargo konusunda sıkıntılar çıkardıklarını unutmayın.
Ben aldim ayakkabi ama inan berbat cikti 1 hafta giymeden koptu tunik aldim inceci icigozukuyr kumas guzel değil ama simdi kotu knsup aklini karstrmak istmem. siz yinede arastrn birde hemn fazla fazla almayin.
sitede gördüğüm ürün sözde taş rengi dümdüz tunik ve çok güzel bir kolyesi vardı. gelen ürün krem rengi üzerine altın sarısı ince işlemeleri olan ve kolye pazardan alınma dicem ama pazarda bile yok öylesi.. o derece yani. spot ışıkları, güzel mankenler falan derken ürünler sitede çok iyi görünüyor. 3 ürün aldım 1i çok güzel.
Merhaba, yıllardır tozlu com. dan alışveriş yaptım, yapıyorum. Hem uygun hem de kaliteli ürünler. Bunun yanında farklı, değişik son moda olmayan kıyafetlerde var çok ucuza modellerde var, Herkese hitap ediyor Ben çok memnunum.. En son geçen hafta abiye bir tulum aldım siyah, düğün için herkes hayran kaldı.
Geçtiğimiz yaz mevsiminde nar çiçeği bir elbise almistim sevmedigim şey mini olmasiydi ben de kardeşime verdim o giyiyor çocuk elbisesi gibi cikti bir daha da bir şey almadim
Aldigim kot pantolon mavi renkli ketene yakin bisey geldi sade bluz asiri simli geldi baska bir bluz da mankendekindeki kesimiyle biraz farkli geldi ama ablam kendine iki kazak almisti onun aynen geldi o memnun ben degilim
kesinlikle şiddetle tavsiye etmiyorum 2 pantolon 1 tane tayt aldım abartmıyorum pazar malı aha kaliteli siyah kot yandan patlak çıktı tayt L beden ama nasıl dar anlatamm mavi kotun dikim hatası vardı pottu nasıl kötü ya bir kuruşunuzu vermeyin
Tavsiye etmem benide dolandırdılar kredi kartiyla alış-veriş yaptım inanır mısınız parayı bile taksit yaptım gelmeden ama kaç gun oldu hala ürünler elimde yok siparis listeme bakıyorum yok siparis gözükmüyor delirdim
çok ucuz olan gömlekleri (mesela 10 tl filan) aşırı kalitesiz. hatta naylon. poşet tarzı. giyince vücutta koku ve aşırı ter yapıyor. ben bir defa ucuzlardan aldım. bir defa giyip attım çöpe.
şu an 20 mayıs ütün geldi nasılmı 😁😁 xxl diye söylediğim erkek asofman 14 yas çocuguma oldu s beden ise 7 yaşa geldi ve kumaşları 0 kalite ucuz dandik firma uzak durun
Merhaba bende spariş söyledim daha galmadi alirsam içeden başka bişey çiksadeya alib almaya karar veramadim lütfen yardımcı olursaniz sevinirdim gercekten resmdegilerni aynisimidi siz alanlar