1.6'yı çalıştırmakta zorlanan pc olamaz sen o bilgisayara ne yaptın :D cs;go'da görüntü ayarları çok değiştirilebiliyor bilgisayarının gücüne göre bir şey ayarlarsın fps sıkıntısı yaşamazsın, ping de senin internetine bağlı normalde 16lık internetle pink sorunu olmuyor muhtemelen daha düşük netle de olmaz çünkü akk'dan sonra bile sıkıntı olmuyordu, oyunun kendi serverlerinde normalde en fazla 90 ping görürsün yerli topluluk serverlerinde en fazla 30 ping görürsün yani oynanabilir hızda. Oyunu almadan önce indirimi bekle 12 tl oluyor
Ben bu arada cs 1.6 da ekran 640 oynuyordm en büyüğü yani öğle alıştım 800 x yapsam bile fps aynıydı ekran kartı düşük tu o dan di galiba ama yeni cs go da da oglr yapmayi dusunuyorum inslh fps sorunu olmz
Facebookla bu siteyi bağlantısız tutmayı tercih ederim. Bilgisayar almadan önce iyi araştırma yap technopat sosyalden bir sor baya bilgili kişiler var forum donanım haber'de de sor, almadan burada da sorarsan bir iki bilgili kişiye denk gelebilirsin, bildiğim kadarıyla en önemli şey ekran kartı ona dikkat et. 1080plik ekranda 640 800 bence hiç çekilmez ama sen bilirsin muhtemelen bir sıkıntı olmaz.
Saol kards takip isteği attım ben sonra mesaj atrm ekran kartı en az 4 gb dioLR ram 8gb işlemci i5 (en az ) 3 bin lirayı gecmez inslh toplama herneyse iyi geceler
Ekran kartında gb'da odaklanma gb'tı yüksek olup daha kötü bir ekran kartı olabilir, amd'nin serilerini bilmiyorum ama nvidia'da gtx serisinden aşağı alma benim bilgisayardaki gt 750m çoğu oyuna yetmiyor. Dizüstü olacaksa iyi bilgisayarlar 4binden başlıyor ama masaüstü +2500'e iyi bir şey yaparsın. bir de mini masaüstü var masaüstünün kasası küçük hali, dizüstünden daha kalın oluyor ama yine taşınabilirliği var.
Sanal gerçeklik şeyleri için önerilen özellikler gtx 980 veya üstü, i7 6700hq veya üzeri, 8gb ram veya üzeri. Alabilirsen bunlar gibi ya da daha iyi özellikleri olan bir şey alırsan iyi olur.
Kards aslnda eski pc kötü pc de bile ping 15 20 deydi gayet iyi yani fotoda gördüğün gibi ping sorunu yaşamıcam anlamına geliyor dimi cs go da yeni pc alınca fps 30 du ama yeni pc alınca fps 101 olur bence. Ping inslh çıkmaz da
Ara sıra CS GO oynuyorum. Adamlar da 10-15 ms ping oluyor, benim ping 80-90. Sözde 16 mbit internet var. Ya fiber internetin olacak ya da Türk Telekom'a yakın bir yerde olacaksın ki; internet hızlı olsun. Amd FX-6100 işlemci, Amd R9 270 Directcu ii ekran kartı, 16 gb ram kullanıyorum.
Bana dediler oyun bilgisayarı toplama al dediler intel den ram en az 8 gb olsun diolar işlemci i5 en az ekran kartı 4 gb burdakilerde bir yanlslk var mı kardes?
8 gb ram yetmez. i5 çeşitlerini bilmiyorum. Farklı farklı nesilleri var, neslini şey ettiğim. Ekran kartının rami 8 gb bile olsa bit önemli. En az 256 bit olması lazım. Dikkat ettiysen ekran kartlarının fiyatını bit yükseltiyor, ram değil. Msi oyun bilgisayarı alacak paran yoksa toplama almak daha mantıklı. Fakat dolar çok yüksek. 4-5 ay önce 2000 liraya topladığın bilgisayarı 4000 liraya toplayamıyorsun. Senin ekran kartına vereceğin en az para 1000 lira. İşlemciyi de ekledin mi yaklaşık olarak 2000 lira paran gidecek.
O zaman bilgisayarı ilerde yükseltilebilecek şekilde satın alman gerekiyor. Anakart alırken en az 4 slotlu veya yeni çıkan ddr4 destekli 8 ram slotu olan anakartlardan alman gerekiyor. İşlemci, ram ve ekran kartı düşük olsa bile sonra yükseltirsin.
Walla kards saol gam anlamadım ama intel e gitsem desem oyunlarda kasmicak şekilde toplama istiyorum desem biDe ram işlemci ekran kartı ni söylerim diğer lerini bilmediği mi söylesem kazık atarmi acaba bana 😁
Bilgisayar satışı yapanların çoğu kazık atar. Çünkü asıl amaçları kâr etmek. Ne alacağını bilip ona göre satın almak daha iyi olur. Türk sitelerinde doğru düzgün araştırma yapamasan da yabancı siteler bu konuda daha iyi.
Bu site de www.game-debate.com/.../index.php Radeon R9 290 performans olarak en iyisi çıkmış, ya da ben öyle anladım. Diğer oyunlar da iyi performans vermeyebilir. Fiyat konusunda sorun yaşamazsan 512 bit ekran kartı iyi olur. 1400 liradan başlıyor, ya da 256 bit 800 lira civarında. Benim bilgisayarın özellikleri böyle www.game-debate.com/.../index.php Average FPS 83.8 demiş. Ne işlemcim yetiyor ne de ekran kartım.
Tamam. Yazacaklarımı https://www.game-debate.com/ sitesine üye olduktan sonra kendi bilgisayarınmış gibi girersen oyunların kaç fps de çalışacağını görürsün.
Bayağı uzun sürdü. Söylediğin fiyata toplayamadım. https://s5.dosya.tc/server/viyfcj/Sepetim.pdf.html Satın almak istediğin yerde belki daha ucuz bir fiyat verebilirler. Monitör ve işletim sistemini eklemedim. Anakart bazı i7 işlemcileri de destekliyor. Ekran kartını ve ram miktarını biraz düşürebilirsin. Ssd'yi iptal eder misin bilmiyorum. Önceden de söylediğim gibi dolar çok yüksek.
En İyi Cevaplar