özellikleri şöyle
i5 işlemci
ram 8 gb
512 gb ssd
ekrsn kartı RTX 3050
NEDEN BÖYLE 30 fps güncellemelei de yaptım
özellikleri şöyle
i5 işlemci
ram 8 gb
512 gb ssd
ekrsn kartı RTX 3050
NEDEN BÖYLE 30 fps güncellemelei de yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
3050 lolde 30 fps vermez. Ya driverler eksiktir, ya ekran kartı sürücün eksiktir. Ayarlarda fps kısıtlama yapmış olabilirsin. Ya da eski sisteme yeni ekran kartı taktınız darboğaz oluyor.
windows update yaptım bide ekran kartı güncelleme şeyini indirdim
Windows update tek başına yeterli değil ki. Anakart üretici sitesinden driverları indirip güncelleme yapmak gerek. Ekran kartı amd ya da nvidia hangisi ama asıl sürümü indirmiş olman gerek test sürümü değil. Sonra driver booster programı ile son bir tarama yapılıp eksikleri onla kurup o program kaldırılır. Yani update tam anlamı ile sağlıklı driver vermediği için eksik kalır.
Adam çok güzel açıklamış bu arada helal olsun ama sorun belli arkadaş güç kablosunu takmamış
@TatlıMivyalı Teşekkür ederim kardeşim. Evet oda kısar kesinlikle katılıyorum. Çok güzel tespit. Onun kısmaması için güç seçeneklerinde pil ayarlarındaki performansı %100 çekmesi gerek aslında. Sürekli fişte kullanırsa bu sefer bataryayı yer :)
Aga çok güzel diyorsun da laptoplar ha oyun için üretilmiş olanları da olsa temel prensipte oyun için o kadar elverişli olmuyor. O yüzden de o kadar da kasmayın bozulana kadar kullanın derim😂. Neyse soğutmasını iyi yapmanı tavsiye ederim diyeceklerim bu kadar
@TatlıMivyalı dediğin gibi valla leptop ne yaparsan yap yüksek mevlalar ödemedikçe masaüstü performansı beklenemez. Leptopa 20 ödediğini masaüstüne 10-12'de alıyorsun. Tabi bazen iyi üretimler oluyor ama nadir.
bi de ben ekran kartı driverını indirdim oturum aç falan diyor girmem mi lazım
Ya o da var elbette ama ısınma özellikle işte büyük sorun. Masaüstü ekran kartlarına soğutmasını iyi yaparsan gayet de güzel oynarsın akar basbaya ama laptop ta işte ne yaparsan yap o derece soğutma olmuyor. Isınınca da normal olarak aynı performansı alamıyorsun
Sadece geforce experience indirmişsin ona kayıt olup kurman gerek :D
Aynen öyle kayıt olursun gerisi düz mantık düşün
kayıt oldum şimdi ne yapmalıyım
E indir işte ekran kartı ekran kartı sürücüsünü güncel olanını
güncelmiş zaten
O zaman sorun yok efem güle güle kullanın
Hayırlı olsun yeni cihazın bu arada
Markası nedir acaba
acer
Performans modunu kontrol ettin mi pilde kısıtlama olmasın
Nasıl 30 arkadaş?
Şarjı takılı olmadan mı oynadın
evet de niye
İşte o zaman olmaz. Güç kablosu takılı olmadan laptoplarda yüksek fps alamazsın. Tak dene farkı göreceksin
Dene gel farkı göreceksin
Monitör kaç hz
Vsync kapat
o ne demek
Pilde fps kısıtlama
Valorant oynuyor musun
onda daha kötü olur
neyi kapatmam lazım
Vsync ayarlardan grafik ayarlarında olur
Buldun mu