Öncelikle merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var the sims 4 orjinal almak istiyorum ama etrafta hiç yok heryere baktım bulamadım sonunda internetten alayım dedim güvenemedim bende soluğu korsan indirmekte buldum kaç gündür korsan indirmeye çalışıyorum olmuyor hata çıkıyor farklı farklı hatalar şimdi bilgisayarı sıfırlicam tekrardan yeniden indircem nasıl yapmalıyım arkadaşlar?Bu bilgisayarın özellikleri
Merhabalar The Sims 4 İndirmek istiyorum bakabilirmisiniz?
steamden alabilirsin. steam hesabı aç kendine bir tane. steam cüzdanına para yükle. sonra sims 4 ü satın al. 250-300 tl yi gözden çıkarmalısın tüm paketlerini istiyorsan. baya tuzlu olur. www. zamunda. net gir. siteye üye ol. sonra torrent programı indir. sonra istediğin oyunu indirebilirsin o siteden. bulgar sitesidir. ingilizce, türkçe, bulgarca ve rusça dil seçenekleri mevcuttur...
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende torrentle indirdim bir hata çıktı ne yazdığını unuttum ama o hata çıktı ikde bir
yüklenilen kullanıcı dosyası içeriği the sims 4 ün yeni bir versiyonuyla yaratıldı ve yüklenemez. lütfen oyununuzu oynamak için origin yoluyla güncelleyiniz diyor. netten güncel bir crack aramalısın ya da ek paketleri yüklemişsen yüklediğin paketlerdeki crackı denemelisin. oyunu güncellediğin zaman eski crackler bir işe yaramaz...
Çok zor desene ama çok teşekkür ederim çok çok teşekkür ederim ben bunla uğraşsam hiç yapamazdım çok zor simsi unutmak zorundayım desene :D Başka oyunlarda var kolay yüklenilen onlara odaklanırım artık teşekkürler :)
rica ederim. tekrar silip baştan kurmayı dene bir daha. ayrıca oyun modifkasyonluysa ek paket kuramayabilirsin. verdiğim adresten torrent olarak tekrar indir. reloaded versiyonunda sorun çıkmıyor. oynamak istiyorsan uğraşmalısın azıcık ;)
Peki birşey sorcam bunu çekip youtube'ye koyan birisi varmıdır yanlış yaparım diye korkuyorum da :) olmayacağını düşünüyorum biraz ama denicem Tekrar teşekkür ederim ^-^
Bursada oturuyorsan bulayim sana daha gecen gördüm kent meydanında. Onlar orijinal CD satan büyük CD mağazaları oluyor orada satilir. İndirmeye kalkışan çok vakit geçer koskoca oyun kaç GB kim bilir:)
Lol gibi mi lol oynadım onca yıl sıkıldım daha sonra şu minecraft'a baktım beğenmedim pek bilmiyorum çok gereksiz geldi Eskiden Cs oynardım oyun tutkunuydum küçüklüğümden beri 1 yıl ara verir 1 yıl oynardım :D
Millet en sıkıcı iş diyor bide taksicilik var onada diyorlar ama ben hiç öyle bulmuyorum benim bu bilgisayarım değlde önceki bilgisayarımda Gta 5 vardı millet çatışmaya felan girerken soygunluk felan yaparken ben araba ya da taksicilik felan yapıyordum şimdi o bilgisayar bozuldu kardeşiminkini kulanıyorum :D
Şu komutlar var ya kardeşim oynuyordu eskiden bakıyordum bir iki kere oynadım anlamadım komutlar felan var onlar zor sanki böyle şeylerdi komutları yazdığımız bir yer vardı şöyle şeyler yazıyordun #230498933 böyle kafadan salladım ama bunun gibyidi böyle fazlalıklı sayılar kullanıyordun buna gülebilirsin :D çok cahilm değil mi şu komutu bile çözemiyorum :D
İnanamıyorum :D ya da inanıyorum :D Bu arada rica ederim :D Ya bende bulsam adama sordum geçen vatandaki 1 ay sonra gelir onlar çok işimiz var çok felan dedi :D
Ram 2,00 Gb (kullanılabilir miktar 1,89 GB) 64 Bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci bir kısmı bu ama sanırım hiç kavuşamicam simsime :D Küçükken the sims 2'yi oynardım şimdi oda yok :D Kardeşim benden büyüksün şu oyunları oynuyorsun bebekmisn nesin diyor ne yani oynamak kötü bir şey mi :D
''Minimum sistem gereksinimleri ise aşağıdaki şekilde;
İşletim Sistemi: Windows XP - SP3 ve üstü
İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ ya da üstü
Bellek: 2 GB RAM
Depolama Alanı: 9 GB oyun için ve güncelleme - kayıt gibi bölümler için de 1 GB fazladan boşluğa ihtiyaç var.
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6600 ya da üstü, ATI Radeon X1300 ya da üstü, Intel GMA X4500 üstü'' Bunlar minumum olması gereken özelliklermiş kıyas yaparak bakın oluyor mu olmuyor mu? Yaa ne alakası var ben hala oynuyorum. :D
Değil mi çocuklar mı bir oyun oynuyor :D Sanırım ben yapamicam bu simsi unutmak kalıyor geriye ama yine de çok teşekkür ederim :) Ayrıca Beril sergün var yani brinka kokorinka da :D
Onlar hem izleyicileri var ondan devam ediyorlar :D güzel oyun ya onun gibisi yok ki ah bir de bu ne sinirler kaç sene olsum Sims çıkalı halaaaa Türkçe dil desteği yok. :/ Millet yama bulmak zorunda kalıyor. :'( Gıcıkları mı var acaba bize? :D:DD
Sanırım adamlar türkçe dil desteğini çıkardıktan sonra Simside türklere özel paket yapmak zorunda olduklarından korkuyor Bir düşünsene sims müslüman oyunuymuş ya da müslüman paketi çıkmış çok komik olurdu bence şurda gördüm www.uludagsozluk.com/.../
Almanı tavsiye etmem hiç güzel bir oyun değil. Sims 3 her türlü 4'e bin basar.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten 3 benim herşeyim bir 2'yi oynadım bide 3'ü en uzun oynadığım 2'ydi ama ona ramn 3'e bayıldım çok güzeldi ama işte CAS bölümünü felan görünce bide yapay zekayı felan görünce içim gitti almak için :D
Ben sims 3'üde sims 2'yide ek paketsiz oynadım tabii artık 2'de 3'de yok malesef :D Ek paket alamıyordumda kuramıyordumda alamamamın nedeni bulamıyorum :D
Bilmiyorum benim değil kardeşimin benim ki tamirde bozuldu açılmaz artık büyük ihtimal buna indircem kardeşimle aynı evde kaldığımızdan bana verdi bunu yeter mi ki ram felan :D
En İyi Cevaplar