Karşı taraf operatör olarak Türk Telekom, ben Turkcell. Bana ödemeli nasıl atabilir? Mesaj olarak da atabilir sorun değil. Nasıl yapılıyor bilen var mı? Türk Telekomdan Turkcele ödemeli atma nasıl yapılır?türk telekom turkcell ödemeli arama
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Türk Telekom’dan Turkcell ödemeli arama nasıl yapılabilir?
Günümüzde iletişim olmazsa olmaz hale geldi. Aileniz, arkadaşlarınız veya başka kişilerle konuşmak için cep telefonları inanılmaz yaygın kullanılıyor. Telefon ile konuşmak istediğinizde mutlaka içerisinde TL, eski adıyla ise kontör bulunmak zorunda eğer içerisinde TL bulunmuyor ve aktif bir paketiniz yoksa sadece telefon ile konuşma değil internet kullanımı ve mesaj göndermeden de mahrum kalıyorsunuz.
İnsanların telefonunda bulunan TL’nin bitmesi çoğu zaman can sıkıcı hale geliyor çünkü TL yüklemesi yapmadan herhangi bir kişi ile iletişim kurmak mümkün değil.
türk telekomdan türkcelle ödemeli
Bu durumun can sıkıcı hale gelmesi operatör şirketlerini harekete geçirdi ve Turkcell ödemeli arama servisini başlattı ve diğer operatörlerde hattında yeterli bakiye bulunmayan kullanıcılar için değişik yöntemlere gittiler.
Türk Telekom’da Turkcell’de olan ödemeli arama sisteminden daha farklı bir sistem çalışıyor. Bu sistemin ismi “Ara beni” sistemi.
“Ara beni” sisteminde sizi aramasını istediğiniz kişiye mesaj gönderip arama yapmasını sağlayabilirsiniz.
Bunun için yapılması gereken olay sade *125*numara# yapmanızdır. Numara bölümüne aramasını istediğiniz kişinin numarasını yazmanız yeterli olacaktır. Karşı tarafa mesaj gidecektir ve eğer kabul ederse sizi arayacaktır.
Bu hizmet bütün operatörler için kullanılabilir. Örneğin; Türk Telekom’dan Vodafone veya Turkcell’e mesajı gönderebilirsiniz.
türk telekom turkcell ödemeli arama
Ara Beni Hizmeti ücretsiz mi?
Ara beni talebi göndermenin ücreti 0.05 TL’dir. Mesajı gönderdiğiniz kişi kabul ederse ücretlendirme kendi tarifesinden olur.
Yani Türk Telekom’da ödemeli arama hizmetinden daha farklı bir hizmet vardır. Turkcell ödemeli arama sisteminde telefon normal arama gibi çalar, açtığınız zaman telesekreter ödemeli arama olduğunu belirtir. Türk Telekom’da ise mesaj olarak karşı tarafa iletilir
En İyi Cevaplar