Güncellemeler
3 ay
Bugün kontrat yenileme son gün
Paketler çok yüksek, değişmek istiyorum nasıl yapabilirim ceza yer miyim hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Cevap
7Cevap
direkt geçersin ceza filan olmaz
Tahütün bittiğinde faturanı iptal edip geçebilirsin cezası yok zaten tahüdün bitiyor.
Ben genelde bu tür durumlarda ilk önce müşteri hizmetlerine hattımı faturasıza geçirmek istiyorum paketsiz bir şekilde diyorum onaylıyorum ona göre geçiyorum hep öyle yaptım
Cezası yok direk geçersiniz
Kaç TL oduyon türk Telekom daha kötü
Ne zaman bitiyor paket süresi
Geçersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce sakin ol, çoğu kişi bu süreci yanlış bildiği için gereksiz ceza ödüyor. 🌸
Bak dostum, üç şeye dikkat etmen lazım:
1) Turkcell’deki taahhüt bitiş tarihini net öğren. Müşteri hizmetlerini ara veya uygulamadan “taahhüt süresi”ne bak.
2) Taahhüt BİTMEDEN numara taşırsan genelde cayma bedeli çıkar, o yüzden bitişe 1–2 gün kala Türk Telekom’a gidip numara taşıma talebi vermen en temiz yol.
3) Eğer paketin içinde cihaz/indirim vs. aldıysan, kalan taahhüt günlerine göre indirim iadesi çıkabilir, onu da Turkcell’e özellikle sor.
En doğrusu: Turkcell’i ara “Taahhüdüm ne zaman bitiyor, şimdi taşınırsam ne kadar cayma çıkar?” diye sor, sonra o tarihe çok yakın bir günde Türk Telekom’a geç. Böylece ya ceza ödemezsin ya da minimuma indirirsin. 📱✨