Deep wep e hiç buradan girdiniz mi, buradan girersek ne olur :// merak ediyorum aslında. Ne olur buradan girersek korkuyorumda :dd :// siz hiç girdiniz mi ://
Deep wep nedir? Googleden normal deep wepe girdiniz mi hiç?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
deep web, uyuşturucu satıcılarının , seks kölesi tacirlerinin , para karşılığı insanları öldüren, zevk için geçekten işkence eden manyakların , küçük çocukları kaçırıp kol ve bacaklarını kesip, sadece beden ve baş olarak bırakıp, bu çocukları manyaklara yine para karşşılığı onları cinsel zevkleri için kullansınlar sonra sıkılınca da öldürüp bir yere atsınlar diye satan ruh hastalarının buluştuğu yerdir.. akıl almaz iğrençliklerin sergilendiği ve tamamen gerçek olduğu siteleri gösterir.. istediğin gerçekten bu mu? para ödeyip , canlı yayında , kaçırılmış bir amerikalı evsizin canlı canlı gözlerinin oyulmasını izlemek mi istiyorsun?
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır :D ama tek korkum bu gönderdiğim yerden girsem beni kimse takibe almaz. dimi :D
Ben pek anlamadim ama bir keresinde normal siteden bir siteye ulastim. Bir insanin canli canli oldurulduğunu izledim. Daha bir cok video vardi ama hayirlisi :)
Ya bu 6 ay önce falandı :D Bayağı korkmuştum. Aha polisler. gelecek Aha yerimi tespit edip kaciracaklar diye bayaği korktum. :D bende merak ettim doğrusu ama umarım bela almayiz :D
O yüzden pek takılmıyorum her linkede tiklamam o günden bugüne :D en son bir defa daha gelmisti. Ama yanlislikla tiklamistim. Bu siteden di :D güvenilir zannetmiştim ama sonuç yine o vahşi görüntülerdi :D
İnsanlarımız malesefki abartmayı seviyor deepweb'de evet kötü insanlar gerçekten var ama emin olun bu soruyu soracak kdar sanal alemden uzaksanız siz zaten onların ilgi odağı olmazsınız onların ilgi odağı olmanız için bitcoin veya siyasi gücünüz bu tarz bir takım şeylere sahip olmanız lazım alışveriş yapmadıkdan sonra irc kanalarına girmedikden sonra bişey olmaz ki deep web e giren kişiler tor browser sayesinde otomatik gizleniyor kimliğiniz asla belirlenmiyor bu yüzden korkulacak bişey yok ben hergün giriyorum her arşivi kurcalıyorum sorun yok
Gir gir girde gir ebeninkini cook ciddi basit bir sey degil. normal googledansa bisey olmaz canım 😅😅 bn girdim hic ama hic tavsuye etnem sakin oyke delilik yapma seviyeleri gectikce fbi tarafindan takip ediliyosun. Zor siyrildim isin icinden insan aklini yitiryo. ayrica girebilmen icin ozel tarayici olmasi gerek. ge ayrica adrenalin istiyosan dene derim hayatina heyecan katmak istiyosan 😰😰😄😃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ya niye gizemli konusuyorsunuz insani korkutuyorsunuz :( daha nekadar korkunc olabilir internet ki? Her b. oku izleyip goruyoruz zaten daha ne midemi bulandira bilir ya da beni korkuta bilirki? Köpeklerin bebeklere tecvuz ederken kopegi asip kediye baglayip escinsel erkegin poposuna sokmak gibi igrencmi? 😂😂😂😂😂 burasida ne oluyor hem ilk defa duydum :((
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haha sandiğından daha kötü
Askeri istihbarattan gizli bilgilerin calinip burada yayinlanmasi
Satanistlerin insanlari canli canli kesip iskenceler yaparken buralara atmasi
Bak arkadaşım, deepweb illegal bir mecradır. Normal kullanıcılar için sıradan şeyler görürsün belki en başta. Ama işin içinde yüzü çok sıkıntılıdır ve bir dolu bilgisayar korsanı cirit atar o mecrada. Hele bir de google'dan girdim falan demişsin belki sadece milleti kandırmak için düzenlenmiş bir sitedir ki normal tarayıcıdan deepweb'e girilmez. O yüzden bence hiç bulaşma sana sıkıntı çıkaracak durumlar yaşamayasın sonra...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi buradan girip 3-5 şeye el atsam beni kimse dns veya ip adresimden takip etmez dimi :Dd
Bak girdiğin site basit bir link verme sitesi gibi gözüküyor ama virüslü yani trojanlı olabilir ki bence girme derim. Ayrıca şundan emin olabilirsin seni bunişlerde usta olanlar ister normal net. te de deepweb'te de çok kolay takip edebilir. Ama normal net. te öyle hacker falan çok gelinmez basit işlerle de uğraşmaktan ama deepweb ise tam bir korsan sürüsünün olduğu yerdir ki kimseyi ayırt etmezler. Yani seni kişisel bilgilerini ordan kimlik bilgilerine fotoğraflarına ve bilgisayarında be varsa her şeyi sığdırıp kullanabilirler. O yüzden hiç bulaşma derim ben.
Başına büyük bela almazsın ama bu sitenin ne olduğu belli değil diyorum ben de. Yani virüslü olabilir, bilgisayarına zarar verebilir. O yüzden bence uğraşmamak daha iyi.
Normal bir tarayıcıyla giremezsin özel tarayıcısı ve normal adreslerden farklı websiteleri var bir defa girmiştim merak edip giren normal kullanıcı için sıkıcı bir yer ya da sadece ben sıkıldım bilmiyorum. Duyduğuma göre kiralık katil bile bulabilirmişsin tabi o kadar araştırmadım.
Girmeni tavsiye etmem , hertürlü pislik var. Alt katmanlarında üst katmanları kadar işerik olmasada alt katmandada fazlasıyla tiksineceğin şeyler var. Katil kiralama, bebek p*rnosu , uyuşturucu satma , devletlerin özel belgeleri be hacerlar ile ilgili şeyler var
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi googleden buradan girsem beni takibe almazlar dimi :D
Deep Web bağlantılarına google aracılığıyla ulaşamazsın. Tor tarzı tarayıcılar ile onion uzantılı sitelerle ulaşabilirsin. Bunların seviyeleri vardır. Bizim kullandığımız internet buz dağının görünen kısmı
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Buradan girersem normal olarak bana bir şey olmaz dimi :D
Oradan giremezsin diyorum ya zaten :) başka bir tarayıcı indirmen gerek. Algılamaz onion uzantılı siteleri. Yüklediğinde çok fazla derinlere inmezsen sıkıntı çıkmıyor.
Google dan belli şeyleri gorebilirsin tabii derinlemesine bir bilgi ogrenemezsin ama türk forumlari var dep web ile ilgili. ilginç şeyler var girebilirsin.
En İyi Cevaplar