Youtube neden dosyaları IDM ile mp4 yerine MKV indiriyor? Bu sorunu nasıl aşabilirim? MKV dosya uzantısı çok kötü kalitesiz, mp4 olarak IDM ile indirmek istiyorum ama olmuyor nasıl olur bu? MKV de nereden çıktı arkadaşlar? Başka indirme yöneticisi ya da eklenti tavsiye etmeyin. Sadece IDM ile indirme yapıyorum.
Youtube neden dosyaları IDM ile mp4 yerine MKV indiriyor? Bu sorunu nasıl aşabilirim?
MKV nereden çıktı, bunu ben de merak ediyorum. Kmplayer MKV dosyalarını bir açıyor, bir açmıyor mesela, kafasına göre... Ama MP4 formatında, bir sorun yok.
Soruna gelirsek; Torch ya da Maxthon internet tarayıcılarından birini ya da ikisini birden yükleyip, o tarayıcılarla, istediğin videoyu şak diye MP4 formatında indirebilirsin.
Youtube CDN'e dosyaları düşük boyutlu olarak yükleme algoritmasına sahip bu nedenle MKV dosyası olarak indirirsin. Fakat eğer PC kullanıcısı isen şu siteyi: https://www.youtube-mp3.org/tr öneririm.
CDN de bu tür dosyalar indirmeye karşı bir koruma sistemine ve şifreleme sistemine sahip. İDM bu sistemi çözemediğinde dosya bu şekilde iner fakat İnternet Explorer kullanarak denyebilirsin.
IDM'den kaynaklanan bir sıkıntı. Uygulamayı kaldırıp yeniden kurmayı dene, büyük ihtimal çözülecektir. Geçenlerde ben de aynı olayı yaşamıştım. MKV formatında görüntü kalitesi bakımından sıkıntı olmaz ancak IDM hatalı indiriyor videoyu. Misal, telefona atıp izlemek istediğin zaman, formatı desteklese bile hasarlı olduğu in yürütmüyor.
Mozilla'nın Flashgot diye bir uygulaması var. Onunla mp4 olarak indirebilirsin bilgisayarına. Telefon içinse "MYT" diye bir uygulama var. O da yine hem mp3 hemde mp4 indiriyor :) Ben bu ikisini kullanıyorum mutlu mesut geciniyorum :)
En İyi Cevaplar