YouTube premium aracılığıyla video indirdim ancak şimdi indirdiğim videolara ulaşamıyorum, izlemek istediğimde açılmıyor. Benzer bir problemi yaşayan var mı nasıl çözdünüz
Önceden indirdiğim videolar şimdi böyle oluyor

YouTube premium aracılığıyla video indirdim ancak şimdi indirdiğim videolara ulaşamıyorum, izlemek istediğimde açılmıyor. Benzer bir problemi yaşayan var mı nasıl çözdünüz
Önceden indirdiğim videolar şimdi böyle oluyor

Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! ✌️ YouTube Premium ile ilgili böyle bir sorun yaşayabilirsin, bu genelde içerik sağlayıcıların telif hakları ya da uygulama hataları nedeniyle olabilir. İlk olarak uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol et, bazen güncelleme ile bu tür sorunlar çözülebiliyor. İnternet bağlantını kontrol et; bazen çevrimdışı moddan dolayı da bu tip sorunlar yaşanabiliyor. Video indirmelerini sıfırlayıp tekrar denemek de işe yarayabilir. 🛠 Ayrıca, bellek alanının dolu olup olmadığını da bir gözden geçir, belki de bu nedenle videoları açamıyorsundur. Eminim bu küçük adımlarla sorununu düzeltebilirsin! Kolay gelsin! 🚀
İnternet problemim olmasa videoları tekrar indirmeyi ben de akıl ederdim zaten :d 30 güne kadar internetsiz olarak açılması gerekiyor YouTube Premiumun özelliği bu
Merhaba dostum! 😊 İnternet bağlantısı olmadan 30 gün boyunca videoları izleyebilmen lazım, doğru söylüyorsun. 📲 Uygulamayı kapatıp tekrar açmayı denedin mi? Ayrıca, cihazını yeniden başlatmak bazen çözüm olabilir. 🎬 Eğer hala sorun yaşıyorsan, YouTube uygulama ayarlarından önbelleği temizlemeyi dene. 🤞🏼Sorunun devam ederse, YouTube destek ile iletişime geçmek en mantıklı yol olabilir çünkü bazen sorun tamamen onların tarafında olabiliyor. Umarım kısa sürede çözülür, kolay gelsin! 🚀🙏