bilgisayarıma gireni buldum.
Aşağıda ıp adresi ve internet sitesini atıyorum.
rusya federasyonu
IP:93.158.134.83
Bölge/Şehir : Moscow City / Moscow
Kullanılan internet sitesi:front. ape. yandex. net

Önemli dosya yoksa format at virüs girdikten sonra yapacak bir şey yok daha fazla dikkat edin indirdiğiniz dosyalara uzantılara , girdiğiniz sitelere...
eeee kisacasi RANSOMWARE girmis nedir bu bir virus tipidir ve bilkgisayarinizi sifreler bu bakima yapabileceginiz eger bilgisayarinizda onemli bilgi yoksa sifirlamaka olacak ya da bazen bir onceki gune atama kurtarma ise yarayabiliyor sonra virus programi ile silersiniz kalan cikintilari
reklam virüsü bu. internet browserini açtığn zaman direk bu açılıyor. taratırsan düzelir
Tarama felan yapamıyorum sadece bu sayfa var başka hiç birşey yok ana ekranı göremiyorum
ctrl+m yap. ya da görev yöneticisini açmayı denermisin bir . şu şekilde alt+ctrl+del
Açılmıyor
güvenli mod girmeyi biliyor musun
Ekranında sadece o resim var görev yöneticisi felan hiç birşey açılmıyor
Güvenli modda bilgisayarı açmayı biliyo musun
Açılmıyor işte
özele gel bir
Ks de qelllll mi ne sahibim olun köleyim diyen kardeşim bence hacker dikkat edin bu sitede bence çok fazla hacker var
Cevap
22Cevap
https://www.malwarebytes.org/mwb-download/
https://www.yac.mx/?lang=tr
bunlarla bir tarat
Telden giriyorum pc de hiç birşey açılmıyor
Aynisi basima geldi guvenli modda acip acilistaki programlardan supheli olani bulup sildim hem dosyasini hem kaydını. Benimki kendini startup klasorune atmıştı rundllye bagli bir komut calistiriyordu. Startupdaki kisayolu ve kisayolun rundll ile calistirttigi dosyayi bulup sildim. Format her zaman son caredir, cogu zaman pc problemlerini cozecek gucu olmayanlar ufacik seyde hemen format at derler, galeyana gelme.
Önce combofix adlı programı indirmelisin. Ardından bunu bir masa üzerine kopyalamalısın ve daha sonra güvenli modda bilgisayarını açıp bu virüs programıyla taratma yapmaısın
Ya hiç birşey indiremiyorum internet sekmesi açamıyorum ekranında sadece bu var
Yanlış hatırlamıyorsam full speed diye bir virüs programı vardı. Bu tür virüsler için. Onu indir ve tarat. Problem çözülecektir.
İnternet ön belliğini temizle dns sunucusunu kontrol et ayrıca tarayıcı eklentilri ve başlangıçta çalıştan uygulamaları kontrol etmelisin
Rusya'dan bilgisayarini niye ele gecirirler kizim ne ayaksin sen kimin icin calisiyosun? agfksh 😂
Eyvah :(((bütün bilgilerini ele geçirmek üzere olabilirler. Hatta şantaj bile
Şaka tabi. :))) güvenli moda al pc yi. Sonra tarama işlemi yap. Baktın olmuyor format at
Bilgisayarını gövenli modda acman lazim sonra gecmiş bir zamana geri yüklemen lazim düzeltemezsen format
Güvenli Mod nasıl açılıyor
Windows 10
Başlat bölümünden çalıştıran tıkla. Msconfig yazıp açılan ekrandaki başlangıçta çalışan uygulamanın isimleri çıkar. Virus varsa burada gorunur
virüs girmiş hacklenmemiş öyle olsa görüntü alamazdın
Resim kalitesi berbat bundan bir cacik anlasilmaz sana yardim edemiyecegim malesef hacklenen kiz. d
Bilgisayarı kapa açılırken f8 tuşunla güvenli aç eğer hiç bir şey yapamıyorsan yedek alıp format atacaksın. onuda teknik servis yapıcak.
adwcleaner_5.102 programıyla tarat. Taratamıyorum diyorsan format başka çare yok
Tarayıcını sil programlardan yabancı programları kaldır ve tarayıcını yeniden kur :)
Yazıları okuyamıyom net bir şekilde çekermisin.
virüs girmiş.. güvenli modda açıp tarat pc ni
Güvenli Mod nasıl açılıyor ekranda hiç bir şeye tiklayamiyorum arka plan felan yok sadece bu sayfa açılıyor direkt bunu görüyorum
ctrl + alt + delete yap oluyor mu bak bakalım.. güvenli mod pc açılırken f8 di sanırım
Yok hiç birşey açılmıyor
kapat aç açılırken f8 basılı tut güvenli modda aç sonra tarif edicem
Laptop bu Windows 10
tamam dediğimi yap
F8 e basıyorum dit dit diyor sürekli güvenli Mod açılmıyor
elindeki cihazdan bak güvenli mod açma diye.. google da arat
Acil sistem geri yükleme yap
tek çaresi var bilgisayara fotmat atman
Virüstür o virüs.
Ölmüş o ölmüş
format at
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?