Böyle bir mesaj geldi. Tanımadığım numaradan. Yeni uyanmıştım. Mevcut bakiye kısmını okumadan ingilizce kursumun yeni hesap ve şifresi sanıp bastım. Ne yapabilirim?
Böyle bir mesaj geldi. Tanımadığım numaradan. Yeni uyanmıştım. Mevcut bakiye kısmını okumadan ingilizce kursumun yeni hesap ve şifresi sanıp bastım. Ne yapabilirim?
Linke tıklayınca bilgilerini otomatik olarak çalamazlar. En fazla bir giriş formu koyarlar sen bilgilerini yazıp gönderirsen de o şekilde alırlar. Eskiden bu tarz linklerle kullanıcının cookie bilgisin çalıp o sayede cookie'nin bulunduğu hesaba giriş yapıyorlardı ama bu eskisi gibi kolay değil.
Büyük ihtimalle hacklenmedin. Attıkları linki doğru tanimladiysam söyle bir şey: Sen oradaki mevcut kripto para değerine kanıp linke tıklayacaksın, verdikleri kullanıcı adı şifreyi gireceksin ve önemlisi siteye kripto para cüzdanını baglaycaksın, mevcut bakiyeyi almak için, tabi öyle bakiye yok senin cüzdandaki parayı hüpletecekler.
İletilen linke tıklamadığın sürece sorun olmaz. Standart herkese iletilen, yanıtlayan veya linklere tıklayanlardan da bilgi çalınmasını sağlayan bir phishing yöntemidir muhtemelen.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Rahmetli sülün osman vardı tramvayı köprüyü satardı onun yeni versiyonu
Bu parayı çekmek için 20$ gönder diyecektir hshsh
polisi arayıp bilgi ver ve bir şey olur mu diye sor senden çıksın
Telefonunu antivirüs programı indirip telefonunun içini bir tarat virüs göndermiş olabilirler veya virüs bulaşmış olabilir
Avast antivirüs programı öneririm Google Play'de veya sitesinden indirebilirsiniz
hecmis oleun gittimi h3sap
12 demi uyanıyon mk
Zengin oldun
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş