Monitörüm izleniyor ve hiç bir sosyal medyama giriş yapamıyorum. Ne yapabilirim?

En basit iş format atmak.
Ayrıca rahat ol. Büyük ihtimal. kendini hacker sanan bir velet internetten hazır olarak bulmuştur. Zaten öyle olmasa seni rahatsız etmezdi.
Bu arada bilgisayarına kayıt ettiğin tüm şifreleri ve kullanıcı isimlerine erişebilir. Aynı zamanda cihazındaki dosyaları alıp kendiside dosya koyabilir vb. Ama cihazına girse bile antivirüslerin kolaylıkla tespit edebilmesi gerekirdi.
Antivirüs yok muydu?
Neyse sabahın 4-5 inde cihazına gir. O sırada seni gözetleyen uyuyordur. Fark edemez. Hemen indir bir anti virüs taraf anında bulur.
neden? devlet arsivi mi sakliyorsun evde. onemli belgelerin mi var? bikinili fotolarina mi tav oldular yoksa 😣
Nooooo.
sevgilin yapiyodur. bir program var uzaktan takip edebiliyo linki tikladin zaman
Ne sevgilisi
Hoşlandığım yaptı.
Göstersene onu.
eh tamam iste. neyi gosterim
Linki.
Anlat hemen.
Ağzımı açtırma şimdi.
bacım.
ya nesini anlatim arkadasimin sevgilisi yapmisti kiza da. bisey yolluyo sana sen de aciyosun ve pc kintrolunu ele gexiriyordu iste.
Ne yolluyo.
Nerden yolluyo.
Sevgilisine mi yaptı?, yoksa alakasız bir kıza mı?
fb uzerinden yolladi sevgilisine 😊
Açar mısın?
Teknolojisi var mı o or'spu cocuğunun?
Niye karışıyor Kızın hayatına?
darkomet rat diye bir program var virüs olusturuyosun linkin içine koyuyosun biri tıklayınca pc sine bulasıyor sonra pc de her şeyi kontrol edebiliyosun çok yapmıştım ondan biliyom :)
Cevap
29Cevap
Monitörü ters çevirin çıkar o içinden hocam. Sıkıntı yok!
Dinle bir kaç şey kap:
O hacker değil lamer dir hacker adamın ne işi olur boş beleş işlerle :) bilgisayarına format attır
O bile değil
bacım cocuğunun teki.
O'rospu çocuğunun teki.
Format işi çözer muhtemelen solucan yazılım attı önce
Açar mısın?
Birinden sıkıştırılmış dosya, şarkı, fotograf türü seyler aldınmı
Evet. slayt.
Kimden aldığını muhakkak biliyosundur o slayt dosyasının içinde keylogger programı gizlenmiştir girdiğin paroları otomatik karşı tarafa aktarır teamwier mantıcıyla çalışır o dosyayı sil diycem başarılı bir lamerse Windows32 içine saklamıştır Onuda silemezsin format gerektirir
nick name: excalibur, from kazlıçeşme, kill her baaam!
Adamların işi gücü yok senin b*klu hesabını inceleyecekler 😂😂
@__Gencaver__ :D :D cia bu hesapları inceliyomuş!!!
Aklıma geldikçe gülüyorum 😂😂😂
@__Gencaver__ nese kız uyanmadan gidelim :D :D
Uyusun da büyüsün o 😂😂
Fotmatla güzelce lisanslı antivürsleride kur makinana bak rahatına ondan sonra.
Bir Hackermen asla bir kişinin bilgisayarına sızmaz.
Az önce de birileri evini gözetliyordu. Soru sorana kadar bir doktora git.
bilgisayarının internet bağlantısını kes. format at ve ya attır. cep telefonundan gir sosyal medya hesaplarını şifremi unuttum diyerek geri al.
Şikayet?
İp'i elimde.
ip değişkendir bir işe yaramaz. sen kendini kurtar gerisini boşver
hackerlerin işi gücü yokta seninle ugraşcak ay götüm :D
hayırdır sen ebru şallı mısın AS:d:As:DAS
No.
Okuldaki en nefret edilen kız.
beni geçen FBI izliyordu... Dedim eyy FBI sen kimsin ya ayağını denk al lan dedim... o günden beri rahatım
Aynı şey başıma geldi. Durduk yere hacker oldum. İcaplarına bakıldı. Bu kadarı kafi😂
Format at PC'ni temizle her linke tıklama sağlam antivirüs indir kimse giremez bidaha
Who * i filimi gibi 😂 cok heycanli
Küfür etmen dogru degil kufuru pek sevmem. Bahsettifim filim hackerlardan bahsediyo o yuzden dedim
Peki. hernyese.
Format at ya da attır
Virüstür virüs hacker olsa yerinde duramazsın
pc yi kapat modemin fişini çek :)
Ahahsdas nerden biliyorsun peki😹😹
Okuldakiler.
Ozaman virüsü bul ağ güvenliğini sağla ve baskalarinin verdigi veya indirdigin program vb programlari 2 kere dusunerek kur ve linux kullanmayı ve kod yazmayı öğren.
Hitman pro indir pc tara
Bilgisayara fırmat at.
Aga kimsin sen merak ettim bak.
Hackerın senle ne işi var
Teknolojiden uzak dur
Kapat aç düzelir
Birsey yapamazsin.
CIA beni izliyor
Format attir gecer
Format.
Kedidir o kedi
Kötüymüş