Böyle bir yazı ve sol altta ENTER=DEVAM
Sağ altta ESC=ÇIKIŞ yazıyo ama hangisine bassam değişen bişey yok. 2 3 kez açmayı başardım ama bir süre sonra mavi ekran geliyo birsürü yazı yaziyo. Ve yine ayni

sistem hdd (harddiski tanıyamıyor belliki... format atman gerekicen. cdroom çalışıyor ise bios ayarlarına girip cd-roo ile başlayı seçmen gerek ve cd ile çalışan bir sistem yüklemelisin. eğer bilgisayarda yedekleme yapacağın dosyaların var ise daha detaylı birşeyler gerek...
mesela usbden çalışan işletim sistemi... (linux, pardus vb) onu kullanarak dosyalarını yedekleyebilir ve windows u tekrardan kurabilirsin? eğer teknolojiye bukadar meraklıysan tabi? bilmiyorsan hiç bişi yapmadan bilgisayarcıya götür ve yedek alınması gerektiği format atılmasını söyle.
bu arada hdd bozulmuşta olabilir haberin olsun..
teşekkür hallettinmi?
1 - oncelikle butun usb aygitlari cikarin oyle deneyin calisirsa muhtemelen parca problemi onlari tek tek takarak deneyin hangisi calismandigi anlarsiniz
2 eger yine olmuyorsa Ozaman SATA kablosunu degistirin Sabit diskinizde problem var
3 en son ve zayif nokta HHD hata var bunuda MHDD, HDDScan gibi programlarla test edebilirsiniz.. ama biraz zor istir...
Format at
Cevap
4Cevap
Bilgisayar 4-5 yıllıksa harddiski bozulmuş olabilir
Harddisk daha 1 2 ay önce degisti
Harddisk bozuk veya sistem çökmüş.
Format at yine hata alırsan harddisk bozulmuş demektir
bilgisayardaki usb girişleri çıkarıp tekrar dene
Denedim kasadaki her şeyi çıkardım taktım olmuyo
Onu nasıl yapıcam
normal şartlarda bilgisayara 3 4 resetten sonra bilgisayarınız düzgün kapatılmadı onarmak istiyormusunuz falan filan sorar bunu sormadan bilgisayar açılıyorsa
bilgisayarım
c sürücüsüne sağ tık
özellikler
araçlar
sanırsam orada denetle seçeneği olacak ardından çıkan yerlerde tik işaretleri olacak her ikisini tik atıp bilgisayarı yeniden başlatman gerekebilir.
yani bu şekilde bir şey söylemekte zor denemek lazım test etmeden bilmek zor.
Çöpe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar