Kardeşim windows ekranında kalsa Windows da problem var dersin anakart giriş kısmını geçse sorunu yazsa diskte ramda veya başka yerde sorun var dersin seninki ana kart giriş ekranında kalıyo
Garantisi var mıydı geçen yıl kart aldığın yere götür baktır yandı derse geçen yıl sen takmıştın de belki ücretsiz veya yarı fiyatına falan takarlar 2 el bir kart
Bilgisayarda genellikle günde 1 2 saat açık kalıyo ondada ya oyun oynuyorum ya da belgesel izliyorum hayır oynadığım oyunlar zaten counter strike 1.6 başka bişeyde değil
%80 ssd den dolayı kasar. ram, kullandığın uygulamalara lazım olur geçici hafıza. Ekran kartı da genellikle oyuna gerek ssd kazmayı büyük ölçüde azaltır
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Merhaba bilgisayarım windows 7 sorunzuz çalışıyordu ama bugün açtığımda windows exper ekranında takılı kaldı sebebi nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ana kartın yanmış olma ihtimali yüksek
Sence windows 7 artık desteklemiyormu
Daha önce çok ana kartım yandı ama yandığında bilgisayarda exper yazısı dahi çıkmıyordu
Kardeşim windows ekranında kalsa Windows da problem var dersin anakart giriş kısmını geçse sorunu yazsa diskte ramda veya başka yerde sorun var dersin seninki ana kart giriş ekranında kalıyo
Ama bakmak lazım tabii
Bilgisayarcıya götürcem
Anakartıda değiştireli 1 sene ya oldu ya olmadı her sene ben bunun kartıyla uğraşmaktan bıktım ya
Yeni kart alacak olursan asus kart al Experler genelde yanıyor çok voltaj problemi yaşıyor
Sence tamir edilirmi
Daha önce win 10 yüklettim bilgisayar baya bi dondu geri win 7 yüklettim götürcem artık tamire bide kasayı 4 5 seneden belli temizlemiyorum
Mutlaka SSD al ve tak Windows 10 kullanacaksan. Kasayı yılda bir kez açıp saç kurutma makinesi ile temizlemeni öneririm
Ya win 10 geçsem ram sistem her şeyin zaten değişmesi gerekki kasmasın
Garantisi var mıydı geçen yıl kart aldığın yere götür baktır yandı derse geçen yıl sen takmıştın de belki ücretsiz veya yarı fiyatına falan takarlar 2 el bir kart
Bilgisayarda genellikle günde 1 2 saat açık kalıyo ondada ya oyun oynuyorum ya da belgesel izliyorum hayır oynadığım oyunlar zaten counter strike 1.6 başka bişeyde değil
Yok maalesef
%80 ssd den dolayı kasar. ram, kullandığın uygulamalara lazım olur geçici hafıza. Ekran kartı da genellikle oyuna gerek ssd kazmayı büyük ölçüde azaltır
Anladım saol kart tamir edilse yi ama %99 yenisi alıncak işte eğerki winde sorun varsa tüm parçaları değiştiririm ama kartta sorun var demekki
Eğerki bu sefer kart taktırırsam dicem cs1.6 ya göre bişey taksın tek onu oynuyom zaten baska bisey değil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!