Öncelikle: İstediğiniz kadar dalga geçin bu yaşıma gelsemde anime izliyecem :D hatta 100 yaşına gelsem bile izleyecem.
Soruma dönersek bana şöyle cool karakterli pskopat bir smileyi olan anime önerirmisiniz izlediklerim şunlar ana karakterlerde şunlar :D
-Tokyo Ghoul Kaneki -Death Note Light Yagami
-Charlotte Yuu Otosaka
Yani Şu an aklımda olan bunlar sizinde varsa bildiğiniz bu tür karakterlerden olan önerirseniz sevinirim ^-^ bu arada animeci kardeşlerime selamlar ^-^
lann sırf yazı yazarken benim gibi emojiler kullandığın çeşitli resimler ile materyal çeşitliliği yarattığın ve içten & samimi yazdığın için atıcam listemi. (kimseye yapmam bilmiş ol)
Bakemonogatari Death Note Shingeki no Kyojin Sword Art Online Steins;Gate Code Geass Mirai Nikki Akame ga Kill! Another High School Of The Dead Tokyo Ghoul Angel Beats! Zetsuen no Tempest Elfen Lied Noragami Sakurasou no Pet na Kanojo School Days Deadman Wonderland Owari no Seraph Kiseijuu : Sei no Kakuritsu Btooom! Kore Wa Zombie Desu ka? Date Alive One Punc Man No Game No Life Kaichou Wa Maid-Sama Corpse Party: Tortured Souls Boku dake ga Inai Machi Plastic Memories
/// bazıları romantik, bazıları çocukça, ama en az yarısı kanlı ve psikopatça şeyler. ama hepsi harika. (en azından benim için xd)
:D çok teşekkürler bir kaçını izledim ama izlemediklerimde var :D Sen neler izlemişsin O. o 40 yıllık hazırlık yapmışsın sanki xD bu arada emojici birisiyle karşılaştığıma sevindim xD çünkü sürekli :D bunun gibi ifadeleri her yorumumda mesajımda kullandığım için bazı insanlar bıkar oldu xD
sjsjsjhjdsjhdsjhdjhs :D evet kilitli bir kulede yşıyorum 100 katlı kilitli en üst katında ben varım önümde 10 tane koruma var kaçmıyayım diye ama bir sorun var saçlarım uzun değil :( [Abarttım._.) xD :D sdhjsdjjdhs ben seni gözümde shrek değilde prens gibi gördüm xD
bende seni bi' prenses gibi şeettim gözümde amma ve lakin, 100 kat nedir arkideşim ulen adama sorarlar nasıl yapmışlar 100 katlı kuleyi niye yapmışlar işleri güçleri yok muymuş nesin sen ingiltere kraliçesi misin yoksa gız O_o
İnternet & Teknoloji konusunda 668 cevap paylaştı.
Ben Şu an sadece the simspons ve south park takip ediyorum ötekiler çok sıkıcı oluyor... Bu verdiğim isimler 10 yıldır yapılmaktadır ve hala devam etmektedir.. BİLGİSAYAR VE TELEFON UZMANI ANIL AYDINALP