+1 yıl- - - - - - İzlediğim Animeler- - - - - -
Kuroshitsuji
Akatsuki no Yona
Ao Haru Ride
Kamisama Hajimemashita
Mirai Nikki
GoSick
SAO
BNHA
Kakegurui
Haikyuu!!
Ore Monogatari
Naruto-Naruto Shippuden
Fairy Tail
Death Note (Desu Nouto)
Inu X Boku SS
Elfen Lied (Erufen Riito)
Ao no Exorcist (Blue Exorcist)(bu animenin bölüm izleme düzeni var araştırman gerek yoksa yanlış izlersin olayları anlamazsın!!)
Candy Candy
Toradora!!
Danganronpa (bunun da izleme sırası var bunun sırası diğerinden daha karışık gibi, internette sıralarını bulabilirsin)
AOT (Shingeki no Kyojin)
Darling in the FranXX (Daarlin In Za Furankisu)
Nisekoi (bu animeyi bir türlü tamamiyle bitiremedim ama bir ara kesin bitiririm)
Yuri!!! on Ice
Food Wars! Shokugeki no Soma
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai (evet ismi bu kadar xD)
Himōto! Umaru-chan
Kaichou wa Maid-sama!
No Game No Life
Sakurasou no Pet na Kanojou
Hyouka (aslında bir gizem romanı fakat animeye çevrilmiş şekli de var)
Sailor Moon (şu an izlediğim anime :3)
...
- - - - - -Film Şeklinde Olanlar (izledim)- - - - - -
Toki o Kakeru Shoujo
Kimi no na wa
Hashi o Kodomo wo
Koe no Katachi
Kotonoha no Niwa
Gake no Ue no Ponyo
Sen to Chihiro no Kamikakushi
...
- - - - - - İzlemediklerim ama İzleyeceklerim- - - - -
Hunter x Hunter
Bleach
One Piece
One Punch Man
Kimetsu no Yaiba
Durara!!
Shin-chan
Deddoman Wandaarando
Inu-Yasha
vb. vb. vb.
/ / / / / / /
Daha var yazmadığım fakat zaten aradan 1 yıl geçmiş ve bu kadarın yeterli olacağını düşündüm :))00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu listeye koyduklarından hiçbirini izlemedim ama hepsini biliyorum. Shingeki no Kyojin ile başla bu listeye bence. Devamında zevkine bağlı olarak belirlersin zaten. Mesela çok uzun mu sürsün anime; sezon sezon, bölüm bölüm sürsün hiç bitmesin mi istersin yoksa klasik 12 bölümlük bir seri bana yeter, ben hikayeyi kısayken daha çok severim mi dersin? İlk sorun bu olmalı bence kendine sorduğun. Böylece rahat rahat animeleri eleyip sıraya dizebilirsin. Diğer kriterlere kısaca örnek vereyim; karakterlerin yetişkin ya da çocuk olması, görsellerin yani çizimlerin tarzı, işlenen konu, popülerlik... Bunun gibi kriterlerim oluştu benim zamanla. Senin de oluşacaktır. Başlangıç için iyi bir tane de ben önereyim, 11 bölümlük Zankyou no Terror. Çizimleri, arkaplan müzikleri, açılış müziği, konusu ve konunun işlenişi de benden tam puan aldı.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenim uzunluk konusunda bir sıkıntım yok zira 850 bölümdür One Piece ve Pokemon gibi uzun bir seriyi izliyorum gerçi dediğim gibi Pokemon biraz çocuksu kalabilir bunlara göre anime kriteri var mı bilmiyorum konusu ilgi çekici olması lazım tabi ve aynı zamanda daha renkli animeler ilgimi çekiyor Death Note istisna olsa da onun dışında müzik çok da önemli değil dediğim gibi epik yönleri de olmalı bence örnek One Piece de sayısız epik sahne vardır bu yüzden çok severim zaten bana komedi dram aksiyon her hissi yaşatmış bir anime kendisi bu tarz olmasını da isterim açıkça tabi beklentim aynısı olacak şeklinde değil fark illa ki olacaktır önerdiğin anime için de teşekkür ederim bakacağım
- +1 yıl
Japon elinden çıkan her çizgi film, animasyon anime olarak adlandırılıyor. 😄 One Piece'i düşündükçe bile daralıyorum ben. Sonsuz gibi sanki. 😱
Selam,
Sizin için bir kaç tane Anime Listesi bırakıyorum hepsi birbirinden muhteşem.
91 Days
Drifters
Ajin: Demi Human
Youjo Senki: Saga of Tanya the Evil
Re: Zero – Starting Life in Another World
Mob Psycho 100
Ao No Exorcist: Kyoto Fujouou-hen
Boku no Hero Academia
Erased (Boku dake ga inai machi)
Kuroshitsuji: Book of the Atlantic
Mawaru Penguindrum
Sword Art Online
Kill La Kill
No Game, No Life
Tokyo Ghoul
Psycho-Pass
Hunter x Hunter
Haikyuu
Fate/Zero
One Punch Man: Wanpanman
Ergo Proxy
Bleach
Umarım beğenirsiniz.10 Yorumla
Selamlar,
Bende anime yapımları çok severim. Özellikle bazıları benim için çok çok değerli. Sana bir liste yapacağım. Umarım keyif alabilirsin. Keyifli seyirler. İyi günler- rose of versailles
- nana
- clannad after story
- elfen lied
- grave of the fireflies
- blood plus
- Lovely complex
- byousoku 5 centimeter
- hanada shounen shi
- fullmetal alchemist brotherhood
- death note
- one piece
- naruto shippuuden
- rurouni kenshin tsuioku hen*
- cowboy bebop
- steins gate
- code geass
- basilisk kouga ninpou chou
- bleach
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
+1 yılNaruto + Naruto Shippuden
Death Note
Code Geass
Tokyo Ghoul + Tokyo Ghoul Root A
Mirai Nikki
Sırasıyla beğendim karakter:
Itachi Uchiha
25.media.tumblr.com/...m7etilmCuQ1qd8qk9o1_500.gif
Light Yagami
25.media.tumblr.com/...lrpbjd9wIX1qjxm01o1_500.gif
Euphemia Li Britannia
33.media.tumblr.com/.../...e_n4d00g1jHO1ruirhe.gif
Ken Kaneki
38.media.tumblr.com/.../...r1iTKr1unku5to4_500.gif
Yuno Gasai
https://i.hizliresim.com/95J8pO.gif00 Yorumla
+1 yılNaruto Shippuden'den Sasori'yi seviyorum şu aralar.
https://i.hizliresim.com/vRXob4.gif
Tokyo Ghoul'dan Juuzou
https://i.hizliresim.com/p9XYGo.gif
Girls und Panzer'den Erwin, GIF'de soldaki.
https://i.hizliresim.com/MWol27.gif
Mirai Nikki'den Akise
https://i.hizliresim.com/EprEOv.gif00 YorumlaŞahsen hayatımda ilk keşke cümlemi anime sayesinde kurmuşumdur.
''Keşke bu aptal dünyada değilde bunun gibi bir dünyada yaşıyabilseydim''
He tabi her anime güzel olucak diye bir şey yok beni etkileyen dostluk bağlarının kuvveti, hayaller ugruna yapılan çabalar, insanların biribrine ne kadar saygı duydugu kavramları ön planda olanlar mesela. Ve hayır kesinlikle çocuk işi değil her yaştan insanın bazı animeleri izleyip kendine ibretlik alması gereken seyler oldugunu dusunuyorum aptal saptal insanın ruhunu körelten kötüye iten dramlar yerine anime izleyin00 Yorumla
EN BEĞENDİĞİM: THE CAT RETURNS OLDU. En son ise kız kardeş mirai vardı bir tane ( MIRAI film adı ) onu izledim. müthişti :D
komşum totoro
yürüyen şato
your name
rüzgar yükseliyor
tepedeki ev
aşırıcılar
marnie oradayken
gökteki kale
...
bunlar izlediklerimden birkaçı daha. :D227 Yorumla- +1 yıl
gördüm :-) fakat diğerlerini görmez olaydım.
- +1 yıl
🤣🤣🤣 napalım, ne diyim ki 😂😂👌
- +1 yıl
🌷🌷🌷
- +1 yıl
tesekkür ederim önerilerin icin 🌷
- +1 yıl
maalesef netflixde bulamadim 🙊 birde online movilerde arayayim
- +1 yıl
- +1 yıl
ama almancasini 🙊🙊 ben almanca izliyorum
- +1 yıl
tesekürler yatarken izlicem 🤪 made may day
- +1 yıl
@Yılansefa bende öyle 😂😂
- +1 yıl
@Yılansefa korece ve ingilizce eğitimi aldım onları tan biliyorum...
- +1 yıl
@Yılansefa ne linki
- +1 yıl
@Yılansefa kimin adasını izle bayılırsın 😀 komedi romantik dram
- +1 yıl
Soruyu hürmüz mü sordu acaba dedim yorumları okurken, ne alakasınız
Say I love you ve Brother conflict baktım güzeller. ^_^
ben ama en cok Owari no Seraph seviyorum. *-*
2.bp.blogspot.com/.../Owari-no-Seraph-anime.jpg23 Yorumla- +1 yıl
Ah sonunda benim gibi Owari no Seraph seven birisini buldum gerçi 1 yıl önce yazılmış ama yine de mutluluğum tarif edilemez skxomeşxen
+1 yılEvet izlerim favori animem ise Cowboy Bebop. Gelmiş geçmiş en sevdiğim dizi. Her şeyiyle mükemmel, müzikleri beni benden almıştı, karakterleri son derece orijinal, settingini anlatmaya kelimeler yetmez ve sonu, code geass'ınki kadar iyi bir sondu diyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılOyun olarak beni etkileyen çok oldu ama aralarında en çok sıyrılanlar belki Last of Us ile HalfLife2'dir. Film olarak aklıma ilk Pianist geliyor. Dizi ise Band of Brothers ve Spartacus olabilir. Nice yazılacak örnek var şahsen hepsi birbirinden değerli.
07 Yorumla- +1 yıl
Kim koymuş bunu buraya ya ben 2 saat önce bir şey yazmadım. :D
Anime önereyim biraz bari işe yarasın;
Haikyuu
Elfen Lied
Owaru No Seraph
Kyokai no Kanata
Violet Evergarden
Your Lie in April
Sword Art Online
Jujutsu Kaisen
Bungou Stray Dogs
Tokyo Revengers
Tokyo Ghoul
FMA
- +1 yıl
İlk yorumu sen yapmadın mı
- +1 yıl
Bugün bu soruda çok garip şeyler oluyor
- +1 yıl
En son dün girmiştim yani bir mod falan benim mesajımı buraya taşımış olmalı. Yorumu yapan kesin benim de alakasız yorum yapmam ben. :D
- +1 yıl
Manyak bunlar ya birinin hesabına ne hakla karışıyorlar
- +1 yıl
Hiç sorma ilk defa yaşıyorum böyle bir şeyi. Biraz daha ileri gitseler bizden izinsiz yorum da yazar bunlar.
- +1 yıl
Bazı kullanıcılar soruyu onlar sormuş gibi yorumlaşıyor, bi çıktım soruya tekrar girdim benim sorum değil sandım
+1 yılDisney kim possible vardı kötü ve suçlu erkekleri döverdi o yüzden ona aşık olmuştum yanında bi erkek vardı pısırığın tekiydi hep kaçırılır ya da dayak yerdi kızda onu kurtarırdı ondan güçlüydü bunun yüzünden kadınların üstünlüğü içime işledi resmen ya :D
01 Yorumla- +1 yıl
İlk aşkım bee
+1 yılSağ alt köşe Hatsune Miku - World is mine
https://www.youtube.com/watch?v=O17f3lB7BFY
Anime olarak Inıtıal D serisi harikadır ost harikası olarak da Fairy Tail bir numaradır ufaklık05 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler <3 <3 Ufaklık demene gerek yoktu :P :/ Neden herkes öyle diyo bana ya :P
- +1 yıl
Veled mi diyelim o da çocuk demek Arapça kökenli olduğundan anlamazsın diye düşündüm...
- +1 yıl
Kötü anlamda dememiştim ki onları :/ ...
- +1 yıl
Kötü anlamda demediğinin farkındayım dert etme.
- +1 yıl
Tamam, neyse önerilerin için sağol.
+1 yılAbzürt komedi seviyorsan;
-Nichijou
-Arakawa Under the Bridge
-gintama
-Asobi Asobase
-Danshi Koukousei no Nichijou10 Yorumlaİzlerim. Danganronpanın sadece ilk sezonu güzeldi. Darling in the franxx, assasination classroom, my hero academia. Top 3 umde bunlar var birbirlerinden ayıramıyorum hepsi aynı derecede güzeller enlerim
10 Yorumla
+1 yılIzliyordum yillar önce. Hatta laptop başından kalkamiyordum. Yine birgün izlerken doğum günümmüş meğer, ben hala laptop basindayken arkadaşlar gelip kutlamıştı. Ben şok tabi. Doğum günümü unutacak kadar kitlendigim zamanlar olmustu 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Yıllar oldu izlemiyorum sende eşeğin aklina karpuz kabuğu sokma 😂
+1 yıl1-Kuroko no basket
2-Kuroshitsuji
3-Junjou romantica
4-Finder series
5-Super lover ❤️
6-Sekai ichi hatsukoi (burda ki çiftlerden favorim kisa❤️)
7-Elfen lied
8-Mirai nikki
9-Assassin Classroom (finale çok ağladım 😭😭😭)11 Yorumla- +1 yıl
kuruko no basketi sevemedim nedense
Death Note gibi felsefik anime sayısı yok denecek kadar az, türünün tek örneği diyebilirim, o yüzden bu konuda verebileceğim bir örneğim yok. Başka tür istersen eğer, çok iyi saykodelik animeler biliyorum. Bu arada Near'ı hiç sevmezdim, Kira iyidir.
110 Yorumla- +1 yıl
Açıkçası ben de adalet için kötülerin öldürülmesi gerektiğini düşünüyorum ama Kirayı sevmedim. İlk başta kötüleri öldürüyordu sonra kendisini Tanrı ilan etti işte sadece kötüleri değil kafasına göre insanları öldürmeye başladı... Bu arada Near'ın asaleti kimsede yoktu bence :) :D
+1 yılDizi;
Teen Wolf
Friends
Brooklyn 99
Stranger Things
Gilmore Girls
Anime;
Haikyuu!
Fruits Basket
Doukyuusei
Jujutsu Kaisen
Ouran High School Host Club
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Lovely Complex00 YorumlaSpoiler vermesen? Belki bir gün biz de izlemeye karar verince severdik... -.- Klasik olarak Death Note, Dragon Ball severek izlediğim animelerdi. Onun haricinde henüz manyak derecesinde bulaşacak zamanım, ilgim olamadı henüz.
017 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOne Piece bir harika :)
Konusu hakkında bir şey yazmadım ki sadece görselini paylaştım az biraz da yorum kattım hepsi bu.
Gizli Soran+1 yılÇok pardon :) haklısın sen yine de izle emi :)
Gizli Soran+1 yılBölüm sayısı 700 ü geçiyor :))
Gizli Soran+1 yılNiye yetmesin :) her gün bir tane olmadı iki tane :D
Gizli Soran+1 yılAdamlar üzerinde çalışmışlar ve her bölümü birbirinden güzel :))
Gizli Soran+1 yılDemek ki varmış bu kadar bölüm ortaya çıkmış :)
Bağlanacağın kesin benden söylemesi :D
Roman okumak gibi düşün nasıl ki bir süre sonra karakterleri özümsüyorsan bu da öyle bir şey :)
Gizli Soran+1 yıl:))
Death Note kesinlikle izleyeceğim o kadar tavsiyeden sonra...
Sindire sindire izlerim :D
Gizli Soran+1 yılHadi iki olsun :D
Gizli Soran+1 yılPeki :)
+1 yılDisney in Avatar, Bambi, The Beauty and the Beast, Dumbo, Orman Çocuğu, The Lion King, bunlari izledim...
Biraz daha var, * aklima. gelenler bunlar.10 Yorumlaanime olarak tokyo ghoul, assasination classroom, diabolik lovers, amnesia, btoom olabiir dizi olarak: kill me heal me ( bu kesinlikle izlediklerimin en iyisi) , blood , la casa de papel, breaking bad.
daha söylerdim ama zamanım az en iyi olanları yazdım özellikle kill me heal me adlı diziyi izle derim10 Yorumla
+1 yılhttps://www.1zoom.net/big2/208/254818-aliya06.jpg
Higurashi no naku koro ni.
Kesinlikle izle. İzle de kafan çorba olsun.01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler <3 <3 <3
ne zamandır bir anime ye başlıyamadım ya. en sonlarda death note, another, sao falan izledim. şu an öyle bakınıyorumda izlemeye başlıyamıyorum. nedense çocukluk çizgi filmlerime başlıyasım var tekrar :)
04 Yorumla
+1 yılSpoilerla dalman ciddi kötü olmuş. Neyse, şu sıra sadece manga okuyorum. Yayınlanırken Gintama'yı, One Punch Man'i çok severek izledim. Steins;Gate'in yeri apayrı.
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSenin gibi anime kolik değilim sadece One Piece izledim :)) Maşallahın var :D
- +1 yıl
OPM kaç bölümdü hatırlamıyorum 10-20 bölümdür. S;G 25 bölümü mü ne var bir de anime filmi var, Gintama da 200 küsur-300 arası bir şeydi. :D Ha Naruto ve biraz Shippuuden ve Bleach de izledim de animekolik değilim ben de aslında :D 6 yıldır izliyorum.
Gizli Soran+1 yılTabi tabi :DD
- +1 yıl
1000 bölüm izlemiş olsam 333 saat eder, 1 günde 3 saat izlesem 111 gün yapar, 6 yıla dağıtırsak yılda 19 gün gibi bir şey ediyor nedir yani :P
Gizli Soran+1 yıl:D..
- +1 yıl
Bilimselliğin önünde hiçbir şey duramaz :P Neyse Steins;Gate hem kafa çalıştırıcı hem duygusaldır, Gintama maceralı + komik, ikisini izleyebilirsin tavsiyem olsun :)
Gizli Soran+1 yılPeki not aldım :))
beyblade vardı aaah ah :)
https://i.hizliresim.com/jjn2bG.gif02 Yorumla
one piece
12 Yorumla- +1 yıl
Bu uzun ya :D
+1 yılBayadır izlemiyordum bak aklıma geldi şimdi.
O değilde bleach bir türlü 2. Sezona geçmedi yahu manga bitti manga!12 Yorumla- +1 yıl
manga bitti geçmedi ama yapmayacaklarmış
- +1 yıl
Senelerdir yapacaklarrrrr 🤷♂️
+1 yılGintamaaaaaaa🤩
11 Yorumla- +1 yıl
Sümüklü gintoki 😂
+1 yılSeverek izliyorum
Naruto
Tokyo ghoul
Attak on titan
Code geass
Bleash
Kabaneri
Nanantsu no taizai
Danmachi
Sei no kakuritsu14 Yorumla- +1 yıl
shounen seversin yani :D
- +1 yıl
Baya izlerim de Şu an izleyemiyorum yoksa çok aurukleyici anime diziler var takip ettiğin seriler var özellikle danmachinin ye i sezonunu bekliyorum
- +1 yıl
aynen benim de zamanım olmuyor
- +1 yıl
Benim askerlikten dolayı
İzliyorum biliyorsun kanka :D
Komedi türü hariç her türü severim aslında :D
@NatsuDragneels gelll moruuuuqqqq14 Yorumla- +1 yıl
animeğğ
- +1 yıl
:D cdfsfcs
+1 yılBu anime oluyormu?
16 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka bu?
- +1 yıl
Ya bu siteye girerken İQ sinirlamasi mi getirildi, hepinizde bir "bi halttan anlamama" sendromu görüyorum son günlerde :D just a joke tamam mi :D
- +1 yıl
Düzgün konuş attıgın saçmalıga bak pikachuda japon o izlediklerinde
- +1 yıl
Helaaal bu nasıl bağ kurma yiğidim. Tokyonun diğer adi da "anime land"dır pek bilinmez ama
- +1 yıl
tamam uzatma bilmedigim için bu oluyormu dedim zaten seviyom pikaçuyu sadece
+1 yılÇok var.. Çizimine göre ya da konusuna göre.. Ama eğer izlemediysen K-project, Durarara ve Dangan Ronpa.
10 Yorumla
+1 yılİzliyorum ve çoğu saçma dizinin yerine televizyonlarda anime yayınlansa insanların çok daha fazla şey öğreneceğini düşünüyorum. d
10 Yorumla
+1 yılDeath note
Elfen Lied
ve
Mirai Nikki izledim
knk bunlar gibi kanlı bir şey önerebilir misin bir kaç anime?
(profilimde nyuu var benimde ^_^)03 Yorumla- +1 yıl
Oo en sevdiklerimi yazmışsın :D Nyuu gördüğüm en tatlı karakterlerden biri :D
Başka kanlı anime istiyorsan ''Akame ga Kill'' izle o da çok kanlıdır. Sonra ''Another'' var bayağı kanlı ölümler yaşanıyor. - +1 yıl
adamsın eyv knk :) aklına başka böyle hem senaryosu güzel hem kanlı anime gelirse yazarsan sevinirim :)
- +1 yıl
Bu günlerde dram-komedi-slice of life izliyorum ama yakın zamanda gene aksiyon-savaş-kana geçicem güzel bulduğumu yazarım :D
+1 yıl@ushouldseemeinacrown senin 2 adın mı var? H ve Z ile başlayan
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
@ushouldseemeinacrown tamam birine benzettim :D
+1 yılBoku dake inai machi (Erased) tavsiye ederim. Bir de eger iblisli anime isterseniz Demon Slayer (Kimetsu no Yaiba) guzeldir.
01 Yorumla- +1 yıl
One Punch Man unuttum...
Izliorum :) goblin slayer olabilir ya da no game no life ya da ne bilim hani ne tur seviosun bilmiorum ki :)
00 YorumlaKoe no katachi (manga), attack on titan (manga), refund high school (webtoon) aklıma gelenler bunlart
00 Yorumla
+1 yıl' Saga Of Tanya The Evil ' sanki ww2 ile 4 karışımı var gibi savaş atmosferi var. Ve nazi loli si var. Savaş seviyorsan tavsiye ederim
00 Yorumla- https://youtu.be/EJqo90lNYLs
al kafanı yaşa :)
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıl013 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOk buna da bakayım :)
- +1 yıl
Bak🙂
Gizli Soran+1 yılYep :)
- +1 yıl
🙂🙂
Gizli Soran+1 yıl:p..
- +1 yıl
😊😊.
Gizli Soran+1 yılBu böyle uzar gider kardeş :D
- +1 yıl
evet 😅
Gizli Soran+1 yılSen deli ben senden deli :D
- +1 yıl
haha aynen
- +1 yıl
😅...
Gizli Soran+1 yıl.)
.)- +1 yıl
🙂🙂..
+1 yılAnime, Death Note iyidi.
Ben sana One Piece öneririm. Mangasını da oku, mangası, bence animesinden daha iyi.02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnime klüplerine üye Nasıl olabilirim fikrin var mı
- +1 yıl
Benim yok üye olduğum bir klup..
Bildiklerim, türkanime ve Korsa fan var. Türk animede hesabım yok ama Korsanfan da var. Korsanfan için de One Piece ağırlık bir manga sitesi diyebiliriz.
+1 yılSeven deadly sins güzel uzun soluklu olarak Fairy Tail öneririm. Dizi olarak yenilerden The wilds ve snowpiercer güzeldir. Klasikleri yazmıyorum izlemiş ya da duymuşsundur elbet.
10 Yorumla
+1 yılVictory Kickoff'u önerirdim. ama dediklerine uymuyor malesef. 😅
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 477 cevap paylaştı. Buz devrinin tüm serisi bende mevcut ve animasyon filmlere bayılırım.
10 Yorumla
+1 yılMirai nikki, Tokyo ghoul, wolf's rain, kuroshitsuji, ansatsu kyoushitsu aklıma bunlar geldi ♥️
10 YorumlaEvet 80 tane felan oldu izledigim guzel buldugumu izliyorum
12 Yorumla- +1 yıl
benim 50 civarı anca be ne yaptın
+1 yılBir tane izledim oda death note en sevdiğim anime😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
L öldükten sonra sende sıkılmadın mı? birde Misa Misa,'nın Light'a aşık olduğu bölümler en güzeliydi, özellikle eve geldiğinde annesi ve kız kardeşinin tepkisi :D
- +1 yıl
Ben Light seviyorum L öldükten sonra evet biraz bozuldu ama N miydi neydi o geldi 😂 oda iyiydi sırf kira için izledim zaten sonuna kadar😅
- +1 yıl
ben sona doğru bıraktım. dediğim gibi Misa Misa'nın aşkı çok hoştu o ve L bitince anime de bitti bana göre. hoştu ama :)
- +1 yıl
evet L ölmemeliydi😂
Filmler evet izledim, dizi de sadece bir tane izleyebildim bleach o da
10 Yorumla
+1 yılHetalia hariç tüm animeler, evet Boku no Pico bile.
10 YorumlaFairy Tail, Shokugeki No Souma, Inari Konkon, Noragami, Rail Wars, Girls und Panzer, vs. Ecchi de seyrederim.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe çok anime izlemişsin :)
+1 yılone piece (manga/anime) naruto (anime. manga bitti zaten) gintama başkada yok :/ daha doğrusu artık izleyecek güzel bişey bulamıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
3ünü de izledim
NekoTarzı Çok Sexy Değilmi Yoksa Sadece Benmi Oyle Düşünüyom?
00 Yorumlaşu ayı çok sinir bozucuydu :D
sonunu baya merak etmiştim :D10 Yorumla
+1 yılKuroshitsujiKimetsu no yaiba My hero academiaNaruto
00 Yorumla
+1 yılKuroko no basket var ama o 3 sezondu galiba izledigim en kisa anime death note
03 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler bakarim buara izlicek bir seyler ariyorum zaten
ben sadece kanekiyi izledim onu da çoktan izlemişsindir zaten sen
03 Yorumla
+1 yılOrtaokuldan beri izliyorum. İlk Dragonball'dan başladım şu an One Piece ile devam ediyorum :D
00 YorumlaHellsing ve psycho pass. Angels of death de olabilir
00 Yorumla
+1 yılkofuku ne manyak car kafasi gidiyo arada bir ama benim one punch man net
00 YorumlaSoruyu biraz geç gördüm ama eğer izlemediysen Steins; Gate'i beğeneceğine yüzde yüz eminim 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (257)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat