böyle cıkıyo güc düğmesine basıyorum yeniden başlatıp aynı şey cıkıyo bilgi

cihaz ne telefon mu tabletmi marka ve model berlirtirmisin?
huawei g7
Cihazda yazılımsal sorun var.
Kapalı konumda iken Sesi Yükselt + Sesi Azalt tuşlarına basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basın. Recovery ekranı gelene kadar basmaya devam edin.
Recovery (Kurtarma) ekranı geldiğinde; açılan ekranda Sesi Azalt tuşu yardımı ile Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Açma (Power) tuşuna basın. Yes’i seçip Açma (Power) tuşuna basınız.
Açılan ekranda Reboot System Now‘ı seçip Açma (Power) tuşuna basın.
Huawei Ascend G7 Format Atma işleminiz gerçekleştirilmiştir. Telefonunuz fabrika ayarlarına sıfırlanmış olacaktır. ve dolayısıyla içindekilerde silinecektir.
EMUI cıktı %0 da hala kımıldama yok dün ilk defa böyle olmuştu sonra kendi kendine düzeldi sabah kapatıp acıyım dedim böyle oldu hala böyle servise mi götürmeliyim :(
biraz bekle ilerleme olmazsa. Servise götürmen gerekebilir.
Tamamdır teşekkürler yardımın için
rica ederim.
ya telefonumun power tuşu çalışmıyor 2 dk önce calışıyordu şimdi çalışmıyor onu ne yapmalıyım bilgin var mı
power tuşu çalışıyordur ama telefon açmıyordur kendini. Yazılımdan dolayı.
açma tuşuna bastığında ekrana bakarmısın hafif bir karaltı oluşuyormu? ekranda belli belirsiz anlık bir değişim oluyormu?
olmuyor dün ses kısma tuşu gitti az önce de bu hazırlandım bir götüreyim 2 günde saclarım beyazladı sanada cok teşekkürler ya :)
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar