Mesajlarıma geç cevap vermeye başladı. Neden hafife alıyor beni?

Ayrıntı: 7aydır birlikteyiz. Ciddi bir ilişki. Çok yoğun. Hem okul hemde ise gidiyor. Haftada bir anca görüşebiliyoruz. Normalde telefonda görüşürüz. mesajlaşırız.

Onu çok merak ettiğimi gösterdim ona. göstermez olaydım. ve istiyorumki mesaj attıysam fazla bekletmeden cevap versin. bir ara bende bekletiyordum, acaba intikammı alıyor bilmiyorum., (kendimi ağırdan satmak içindi, çünkü çok üzerine düşmüştüm. boğulduğunu hisetmişti)

Saat 17'de işten çıktı, ona yazdım, ne yapıyorsun diye. halen cevap yazmadı... bu aralar ben yazıyorum ne yapıyosun diye... ya çok geç yazıyor, yada çok kısa.. bana zaman ayırsın istiyorum. neden benimle zaman geçirmek istemiyor (bu arada sIk buluşamıyoruz, ama yinede beni özlese buluşmak ister, ısrar eder. en son bir hafta önce buluştuk) ama şimdilik buluşamayız, (ilişkimiz gizli dikkat ediyoruz) buluşmadan hariç telefonda ilgilensin bari) önceleride böyle olduğunda, ona kızıyordum. neden ilgilenmiyorsun, benim naptığımı merak etmiyorsun! yazmıyorsun diye. özamanda o sinirleniyordu, telefondamı ilgileniyim? diyo.. (normalde yazar ne yapıyorsun siye sorar, ama son iki gündür sınır bozucu, pek yazmıyor. veya kısa kısa. sinirlendim şimdi!) mesela beraberken iyiyiz . sadece böyle yazmaması, sınır ediyo beni. yazsa bile çok kısa bitti...

bugün cumartesi akşamı, ne yapacak mesela merak ediyorum. ona sınır bozucu bir mesaj yazasım var, ama üzerine düştüğümü belli ederim bu kez. beni hiç birşeyden saymaz.. fazla üzerine düşmemi sevmiyor. ama tatlı dille konuşursam yağları eriyo bu arada. ama birşey olmamış gibi davranamıyorum.. of napiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar son birsey daha, demek istedigim, önce guzel seyler yazardi, saat basi ne yapiyorsun yazardi, simdi kisa kisa ne yapiyorsun der baska birsey yazmaz. Mesajlarimi onemsemiyor onceki gibi. Once yataga girmeden yazardi, simdi onuda yapmiyo :( ama bulusmalarimiz, dialoglarimizda bir sorun yok. tlf gorusmeleride iyi. ama uzun surmuyo
Mesajlarıma geç cevap vermeye başladı. Neden hafife alıyor beni?