max 2600 ₺ bütçe ile en az
8 gb ddr3 1600 mhz ram
nvidia gt900 üzeri 2 gb ekran lı önerebileceğiniz model var mıdır?
8 gb ddr3 1600 mhz ram
nvidia gt900 üzeri 2 gb ekran lı önerebileceğiniz model var mıdır?
<a target="_blank" class="media-link" href="https://wwww.istanbulbilisim.com.tr/...k-fiyati,173342.htmllgi. asp? ID=10741
https://www. istanbulbilisim. com. tr/asus-x-series-x550jx-xx171d-notebook-fiyati,173342. html
2side aynı model sadece satış yerleri farklıwww.notebookcheck.net/...Benchmarked.140881.0.html modelidir. monitör 15,6 dır ama tavsiyem 300-400 liraya bir monitör alırsın 1920x1080 çöz. ya da hdmi olan bir tv ye bağlarsın oynarsın.
Tek sorun 4 gb ram var.
https://www. notebookcheck. net/GTA-V-Benchmarked.140881.0. html
bu sitede de ekran kartların gta 5 sıralaması var.
Bilişimdeki makineye bayıldım ! Ram alırım sorun değil. Ekran kartı 4 gb olması inanılmaz. Full hd tv var bağlarım.
Tek dez avantajı işlemcisi 5. nesil değil ama olsun yinede harika görünüyor.
Bende 4 ay önceye kadar 3630qm kullanıyordum. Açıkçası 5. nesil olupta U model de işlemciden daha iyidir.
u=ultra low power. ultra düşük enerji tüketir. düşük enerji ile çalıştığı için frekans değerleri düşüktür ve o/c yapmaya uygun değildir.
hq= high quality. işlemci içerisinde kullanılan transistörlerin yüksek tdpye dayanıklı olduğunu gösteriyor.
mq=medium quality. orta seviye kalite. yine işlemci içinde kullanılan transistörlerin orta seviye tdp ye göre seçildiği, yüksek frekanslarda çalışmasının aşırı ısınmaya neden olabileceğini.
k=çarpan kilidi açık, maksimum tdp yi aşmadan o/c yapılabilir anlamına geliyor.
3630qm li modeli sattım (aslında hala canavar gibiydi) 4720hq modelli yine asus rog serisi aldım.
Güzel bir tv olunca bağlıyorsun aleti , bir de kablosuz klavye mouse set olunca uzan kanepeye tadını çıkar. Birde 4. nesil ile 5. nesil arasında fazla fark yok önemsiz farklar var (4-5% kadar )
Peki teşekkürler bu bilgiler için, değişiklik olmazsa alacagım makine budur
Bak dostum sana diyeyim Şu an elimde kullandığım makina Toshiba Satelitte L50 A 1FF Gta V felan oynuyorum orta seviyede felan rahat oynuyorum GT740M chipset ekran kartı var üzerinde 4. nesil i7-4700MQ işlemci var Turbo işlemci 2,40dan turbo ile 3,40 ghz e çıkıyor 8 gb ram var üzerinde gayet memnunum makinadan ve sanırsam fiyatıda düştü düşün derim 2000 civarı sanırsam Şu an fiyatı ya da sen o parayı beklet kardeş üstüne biraz daha koy ben sana sağlam cihazlar önereyim
Bu dediğim paraya alabildiğim en güncel ve özelliklerde arıyorum. Yani mesela 2000 diye düşük özellikte almak yerine 2500 verip yeni nesil daha iyisi olsun istiyorum
Valla dostum şu ara zaten leptop alma sen hiç makina alma bekle dolar düşsün öyle al dahda iyi özellikde alırsın attığım bilgisayar çok çok eski nesil bir bilgisayar değil ama sen tutup yeni nesil işlemci felan diye tutturursan sana yapıştırlar yeni nesil U işlemciyi verdiğin parayada söversin aldığın cihazada yeni nesil istiyorsan paara ekleyeceksin ya da dediğim gibi doları bekleyeceksin
Benim anladigim :; X+y+x+z%12348!@(+₩=£=+,'@;+₩@/(,"",@)+, $$,','¥+&==&;%=*×#$&
Dur daha saçmalamaya başlamadım, o ilerleyen dakikalarda :D
Sen başladın mı?
Saç malanmaz taranır yalnız :D
Kuzenim yazmış onu, sonra dövdüm zaten
Dövünce ortaklık bozuldu.. Ortak olalım mı? :D
Ha bu ks bizim öküzümüz işte :D masrafsız atarı kokarı yok :D
Demekki bir yerde yanlış yapmışım :D
Senin nickine nooolmuş? (bunlar hep gora işte)
Yok yok cidden soruyorum senin nickine nolmuş ya öyle ? ne demek o? :D
Hangi replikmisss bakayım o :D
Bende ona fransızım ya :/ Şu ülkede o kadar saçma program, dizilere izin veriliyorken kardeş payı, leyla ile mecnun gibi dizilere yer bulamıyorlar..
Birinin seninle anlaşamaması zor olsa gerek ya saçmalama :D
Tabikide öyle birşey demiyoruum. Sadece kızlarda sık görünen bir burnu havadalık görmedim sende, bu da seni sıcakkanlı kılıyor
ur welcome :) bir an bende korktum beni çok fena yanlış anladında kızdın soğudun diye
Sevindim :D Sahi dizi demişken madem ki o konuda zevklerimiz benzer hangi diziler iyi bu ara gerek yabancı gerek yerli? :)
İnanır mısın ki hiç dizi bakmıyorum ha söyle birsey varki aile fertleri kara sevda diye bir diziye takmislar arada bir zorla izlettiriyorlar yoksa dizilere bir ilgim kalmadı yabancı olarak Thé walking dead izliyorum bazen vampir günlükleri bu aralar da bir tane yarışma var big Brother ona taktım bağımlılık yaptı canlı yayından falan izliyorum o derece 😀 manyadim
Aileler yok mu var yaa gündüzleri esir ediyorlar bazen esra erola :(( Ya bir de reklam arasında yetişemeyip "ee noldu" diye soruyorlar ya o an ölüyorum ben işte :D Mr Robot, Friends dizileri iyi diyorlardı dedim kesin biliyordur :D
Neyseki kurtuluyorum bu ritüelden. Gidiyorum artık deplasmana :D Rahat oh keyif :D
2. dönem başlıyor aksiyon devam ediyor :D Açmak gerekirse İstanbula, okula, hayat bulmaya gidiyorum :)
O zaman işkence çektirmiyim sana iyi geceler dileyip sonra görüşürüz diyeyim :)
Konu sıcakken şimdiden sorayım yarın söylersin :D ; ee sende ne var ne yok? ben gördüğün gibi ks üniversitesinde saçmalama masterı yapıyorum :D
Bugün yoksun vampir mi izliyosun yoksa 😄🤔
Ümidi kesiyodum nerdeyse :D
Geç değil ama bayadır burdayım ben :D senin gibi meşgul değilim ben :P
Hakikaten merak ettim sen neden işsizsin benim kadar :D
Nedir peki seni alıkoyan burdan gündüzleri :D Ve neden umursamıyorsun :D tüh sana :P
Ya şimdi benimde yatagımın başında "müdür" diye tabela var, sorarlarsa müdürüm diyorum içinden çıkmadıgım için :D ama sen beni de geçtin :D
Bende ciddi ciddi diyordum bu kız gece iyi takılıyor gündüzleri uyanık olmasına rağmen diye :D meğer işin aslı başkaymış
Bu bir yaşam tarzı mı yoksa kısa süreli bir boşvermişlik mi :D
Hmm uzun süreli olarak neler yapıyorsun peki?
Okul tamam da kurs ne için :D
İç mimarlık benim hayalimdi bir ara :) sonra ticaretten parayı vurunca işletme kazandım :)
Sence biraz geç kalmamış mıyım :)
Sabah erken kalkmalıyım iyi geceler :)
Cevap
11Cevap
www.monsternotebook.com.tr/.../...BRA-A7-V5-3.html bütçen varsa bunu tavsiye ederim
Üstüne biraz daha para koyup oyun laptopu almani öneririm
Gt 900 üzeri zor bunu gt 800m üzeri yapalım. Ben hiç görmedim şayet vatanda ve teknosada.
Almışken yüksek olsun dedim beh :) GTX demedim ya :) netten sipariş verebilirim veya yurtdısından. Yeterki makine olsun
GTX950 nin aşağısı pek iş yapmaz.. GTX950 ve üzerini de o rakamlara alamazsınız.
4 gb nvidia
12 ram
işlemci i7 ghz 2.50 ..3.30 turbo işlemci
2500 aşıgı yok pc
Şu makinenin günahı ne olur?
Masa üstü al 5 yil sorunsuz kullan ram tak yukselt laptoplar skinti
Bende biliyorum masaüstü alınabileceğini ama ben laptop soruyorum dikkat ettiysen. ..
asus al biraz pahalıdır ama perfonmas olarak gayet iyi
gaming için kesinlikle masaüstü gerisi hikaye birader
Masa ustu al ben pc topladım oyunu oynuyorum Şu an 1 yıl oldu
Bende biliyorum masaüstü alınabileceğini ama ben laptop soruyorum dikkat ettiysen. ..
MSI al. En ıyısı o
Tuzlu gelmez mi
ya da Montster laptoplar var yok Onuda alamam dersen hp ya da Asus ıyıler
Şöyle bir açıklık getiriyim ; markaların ortalama fiyatlarını biliyorum, merak ettiğim net bir model var mıdır bildiğiniz. Şeklinde
HP pavılıon ya da . sus X550JK üzmez seni. Alternatif olarak X-550ln düşünebilirsin.
@Murdoc38 parasına kıyacak o zMan Montster laptop en ıyısı
@Murdoc38 HP konusunda bende sana aynen katılıyorum kesinlikle hastalıklı bir marka. Isınma, bozulma şikayetini çok duydum
Asu'sun laptoplara bak onlarda ıyı
Casper al kendine gel
monster
Acer al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar