5 ay önce bu laptopu aldım, RDR 2 oynamak için aldım ve sonuç mükemmel, kasma yok donma yok akıcı açıyor ama sonra düşündüm GTA 6 çıkınca bunda oynayabilirim herhalde dedim. Sizce bu laptop tahminlerinize bakacak olursa GTA 6 yı kaldırır mı?
Harbiden he 144 hz benim laptop, aslında bende masaüstü alcaktım ama eve misafir çocukları geliyor anasını s'. ikerler diye laptop aldım hiç değilse evde olmadığım zaman saklıyorum fjdsjg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bilgisayar çok işlemci son nesil ekran kartı 4050, bende de MSİ marka RTX4060 işlemci i7 12650h var ssd 1tb ram 16gb
Seninki yeterli olur bence
Senin ki de olabilir i5 13. nesil, benim ki laptop bu arada
Ayar kısılır ama kaldırır buyuk ihtimal
Rtx 4050 gta 7 'yi de kaldırır
Ama Laptop olunca işler değişiyo işte
Nvidia denetim masasından ve laptop ayarlarından full performans moduna alırsın, canavar gibi çalışır, pek değişeceğini sanmıyorum.
25k ya almıştım 5 - 6 ay oldu, şimdi Kasım indirimiyle 32k olmuş shfhdsfh Kasım bitince 39 olcakmış vay mk
25 k ya iyiymiş, ben laptoptan çok masaüstüne gömüyorum parayı, 360 hz cs go deneyimi yaşayabilmek için, gaming laptoplar genelde 144 hz
Harbiden he 144 hz benim laptop, aslında bende masaüstü alcaktım ama eve misafir çocukları geliyor anasını s'. ikerler diye laptop aldım hiç değilse evde olmadığım zaman saklıyorum fjdsjg
Senin pc iyi sanırım baya
Kaldırır tabii ki
Oyun çıkana kadar senin sistem eskiyecek
Doğru
kaldırır kaldırır
Eminmisin
%98 evet ama en yüksek ayarlarda açacağını sanmam
Ultra veya Very Hight açmazsa bile Hight veya medium da açarmı
medium açacağını düşünüyorum açıkçası ama biraz zorlayabilir pc yi.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!