Eski sevgilime whatsapp tan mesaj attım bir saat oldu saat işareti görünüyor profil resmini durumunu görebiliyorum neden olduğunu biliyor musunuz? whatsapp mesajda saat işareti neden olur?Whatsapp saat işareti neden görünür?
Selamlar, WhatsApp üzerinden mesaj attığınızda bazı durumlarda WhatsApp saat simgesi görünebiliyor. Benim başıma ilk geldiğinde WhatsApp'ta saat işareti neden görünür diye detaylı bir araştırma yapmıştım. WhatsApp mesaj gitmiyor saat işareti çıkıyor diyenler okumaya devam edebilirleer. ✌
Whatsapp'ta Saat İşareti Neden Çıkar, Nasıl Çözülür?
WhatsApp Saat İşareti
WhatsApp Saat İşareti Ne Demek?
WhatsApp saat işareti, göndermek istediğiniz mesajın karşı tarafa iletilmemesi anlamına gelir. Normal şartlarda WhatsApp saat işaretinin ardından tek tik olarak adlandırılan onay simgesinin gözükmesi gerekir. Onay simgesini görmüyorsanız bir problemle karşı karşıyasınız demektir. Birden fazla sebep yüzünden bu durumu yaşayabilirsiniz;
İnternet bağlantınızda problem olabilir.
WhatsApp'tan kaynaklı genel bir bağlantı problemi yaşıyor olabilirsiniz.
Karşı kullanıcı tarafından engellenmiş olabilirsiniz.
WhatsApp Saat İşareti Nasıl Gider?
WhatsApp üzerinden göndermek istediğiniz mesajlarda saat işareti ile karşılaşmanızın nedenine bağlı olarak bu durumu çözüme kavuşturabilirsiniz.
İnternet bağlantınızda problem varsa telefonunuzun ağ ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Bağlı olduğunuz Wi-Fi veya mobil ağın vericilerinde herhangi bir sıkıntı olmamasına dikkat edin. Modem üzerinden kontrol yapabileceğiniz gibi WhatsApp haricinde herhangi bir mobil uygulamaya giriş yaparak internetinizin çalışıp çalışmadığını pratik bir şekilde kontrol edebilirsiniz.
WhatsApp'tan kaynaklı genel bir problem ile karşı karşıysanız bu durumda WhatsApp sunucularının yeniden devreye girmesini beklemek durumundasınız.
Yukarıdaki iki maddede yer alan problemlere sahip olmadığınıza eminseniz ve hala mesajınız iletilmiyor, WhatsApp saat işareti görünmeye devam ediyorsa karşı kullanıcı tarafından engellenmiş olabilirsiniz. Bu durumda mesaj iletilemeyecek ve WhatsApp saat işareti görünmeye devam edecektir.
İnterneti kapalı ya da senin internetinde problem var. İnternet yoksa saat işareti çıkar. WhatsApp mesajı alıp gönderememenin en büyük nedeni İnternet bağlantısının kötü olmasıdır.
Onay işareti yerine saat ikonu görürseniz mesajınızın henüz gönderilmediği manasını çıkarabilirsiniz bazı zamanlar internette yaşanılan sorunlar nedeniyle bu ibareyle sıkça karşılaşırız kırmızı renkli ünlem gördüğümüzde ise mesaj karşı tarafa ulaşmamıştır