Bu çıkıyor. Restart yaptığımda gene aynı. Sıfırlama işlemini Windows 8 de güncelleştirme ve kurtarma bölümünden yapıyordum

Bilgisayarda şu an kurulu bir isletim sistemi yok diyor eger dosyan varsa alman gereken guvenli modda girip dosyalarini al yoksa direk isletim sistemi yukle yani formatla
F8 veya f12 de. i calismiyor?
lenova markasi laptop herhalde normalde adaptorun girdigi yerin yaninda ufacik bir dugme olur laptopu kapattinmi kabloyu cektinmi ona bas o halleder gerisini ;)
Hangi seri altinda yazar bir soyle ona gore soylim
dedigim gi9bi ozaman bilgisayarinizin yan tarafinda usb portlarla cd arasinda veya accu arasinda ufak bir dugme var bunu isik olarak zannedersiniz sanki ufak bir kulaklik girisi gibi he iste ona bir kurdan sayesinde 2 saniye basili tutun onekey recovery mode gececektir.. not bilgisayarinizdaki butun dokumanlar gidebilir.. ondan once
@BerrinAkin benecelerdeki data kurtarma opsiyonunu bir baska pc yapin sonra bilgisayarinizda dosyalarinizi kurtarin ondan sonra dugmeye basin ;)
rica kolay gelsin
Cevap
7Cevap
Format cd si varsa onunla format at baştan. Yok diyorsan pc açarken altta şu tuşa bas falan yazar o tuşları dene güvenli modda falan açmaya çalış ama sanırım şu an sana format cd si lazı m.
eğer aşşağıda bazı arkadaslarn soledıklerı ile halledemediysen kurtarma cdsi ile sorun çözülebilir
leptopun içindeki sistem silinmiş leptopunu kapalıyken kısa yol tuşlarına basarak format atmalısın. kurtarma yapmalısın.
format CD si lazım sana o zaman. fotmat CD sinden format atman gerek.
gider gider. leptopu kapat yeniden başlat. başlarken delete tuşuna bas. ya da kontörün varsa ara beni yönlendireyim seni. özelden ara.
senyapamazsın götür 40 tl kıy yapsınlar
biliyorum ama anlatması uzun iyi geceler :D
Format lazim
kurtarmayı dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?