Lenovo IdeaPad S145
Windows Özellikleri,
Edisyon Windows 10 Pro
Sürüm 1909
Sürekli donuyor. Bir ara oyun vardı oynamadigim icin sildim. Cok fazla eksta indirmemde yok ama en basit bile fotograf silmek icin fare sag tık yaptıgım zaman yükleniyor simgesi oluyor. Daha sonra ekran bir anda grileşip geri düzeliyor. Aldığım haline getirmek istiyorum yani sıfır haline getirmek istiyorum mümkün mü?
Windows Özellikleri,
Edisyon Windows 10 Pro
Sürüm 1909
Sürekli donuyor. Bir ara oyun vardı oynamadigim icin sildim. Cok fazla eksta indirmemde yok ama en basit bile fotograf silmek icin fare sag tık yaptıgım zaman yükleniyor simgesi oluyor. Daha sonra ekran bir anda grileşip geri düzeliyor. Aldığım haline getirmek istiyorum yani sıfır haline getirmek istiyorum mümkün mü?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Windows tuşuna tuşla, ardından sıfırlama seçeneği var, oraya tıkla. Bilgisayarını sıfırlayabilirsin. Bunun için uzman olmana da gerek yok üstelik. Sıfırlama işlemi bilgisayarının performansına bağlı olarak yaklaşık 2 saat sürüyor. Sıfırlama bittikten sonra gerekli tüm uygulamaları indirmen gerekiyor. Eğer sıfırladıktan sonra program indirme konusunda desteğe ihtiyacın varsa, yorum yap, sana indirme linklerini ayarlayayım. Kolay gelsin.
Windows sıfırlama linkten yapabilir basit artık
Çok teşekkürler ya, yapıyorum şimdi umarım düzelir.
İnşallah düzelir
Düzeldi sıfırladım lakin sanırım kurarken bir hata yaptım microsoft excel vs programlar ve bunun gibi ana uygulamalar yok. Biraz fazla sıfırladım galiba :) yine götürücem
Olabilir doğrudur
Evet format atmalisin uzun işlem anlatmakla olmaz
Bir bilgisayarcıya götürsem hallolur değil mi? Ben hiç anlamam bilgisayardan
Aynen sen oynama bozarsin
tamamdır, çok teşekkürler