Arkadaşlar, bir bilgisayar aldım. Yani daha 1 sene olmamıştır ama sürekli bozuluyor. Götürüyorum garantiye, ilgilenmiyorlar. Artık sıkıldım götürmekten. Size sorayım bari.
Bilgisayarım önceden bağlanıyordu 1-2 gün öncesine kadar. Ama sadece facebook, youtube, pixlr, wikipedia, twitter gibi sitelere giriyordu. Onun dışında başka sayfa açmıyordu. Bugün de baktım kablosuz ağ gözükmüyor. Sadece geniş bant bağlantısı var. Normalde wi-fi sembolünün olması gereken yerde bir işaret ve üzerinde de çarpı var. Düzeltemedim bir türlü. Yardımcı olur musunuz? Nasıl kablosuz ağları açabilirim?
laptopunuzdaki wifi dugmesini kontrol ettinizmi belki yalnislikla basmissinizdir kapanmistir ;) oda carpi isareti yapabiliyor ya da bluetooth kapaliysa olabilir bazi wifi cihazlar bluetooth chipsetli olabiliyor ;)))
windows tusunun ustune sag basin yerel aygitlara gelin orda wifi veya network adaptoru olacaktir silin sonra f5 basin yenilemede kendinden yeni driver yukleyecektir...
O zaman googleye driver booster yaz bu bir program bu programı indir, bilgisayarına yükle sonra programı açınca taramaya bas, driverler güncel olmayabilir taramasını yapsın sonra güncelleye bas freeyi seç, güncellesin hepsini daha sonra pc ne reset atsın birde öyle dene.
Kablosuz ağlara bağlanmak ve bulmak için bilgisayarda bulunan kart. Bilgisayar-sistem özellikleri-aygıt yöneticisi-ağ bağdaştırıcıları kısmında ünlem işareti olan bir yer var mı kontrol et varsa driver silinmiştir. Driver yüklemen gerekir.
Normalde ekran görüntüsünde linkde 3 numara ile yazılı olan şekil olması gerekiyor bilgisayarınızda bu olmadığı için bağlanamıyorsunuz. https://hizliresim.com/A53r6B
Buradan indirebilirsiniz kesin olarak güvenilir bir program. Bilgisayarı ben kontrol edeceğim siz de yaptığım herşeyi görüp müdahale edebilirsiniz güvenmiyorsanız da hiç yapmayalım.
Bizim öyle yapınca geliyor benzer bir durumumuz var ondan söyledim. Klavye düzeninde Sol CTRL yanındaki fn tuşunu basın ve o tuşu basılı tutarken F2 tuşuna basın (bilgisayarınızda wifi donanımını aktif eden tuş F2 yerine başka bir tuş da olabilir) bu sırada ekranda bir simge belirir ve bağlantınız aktif hale geçer. Bir de bunu deneyin.
Internet'e Bağlan sihirbazı Internet bağlantısı kurma adımları boyunca sizi yönlendirecektir.
Internet'e Bağlan sihirbazını açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın. Arama kutusuna ağ yazın, Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni tıklatın, Yeni bağlantı veya ağ kurun'u tıklatın ve Internet'e bağlan'ı çift tıklatın.
Not
Bir yerel ağa bağlıysanız, zaten Internete bağlı olabilirsiniz. Anlamak için web tarayıcınızı açın ve bir web sitesine erişmeye çalışın.
Numara çevir var ya, ona tıkladım. *99# diye bir numara çevirdi. Başarısız oldu diye bir şey çıktı. Olmuyor maalesef :/ Teşekkür ederim yardımlarınız için
Daha fazla bir şey söylemek isterdim ama yanlış yere sizi uğraştırmaktan korkuyorum. En iyisi yarın uzman birinden yardım almanız olur ya da bilen birinden üzgünüm yardımcı olamadığım için iyi geceler.
birincisi arkasını cevirin bilgisayarın bataryasını çıkarın sonra bir kapak olacak onuda çıkaran ramler görükecek sanırım ramlerle aynı yerde görükeck wifi donanımını göreceksiniz kablosu yerinden hafiften oynamış olabilir habeirniz olsun. kibrit kutus kadar bişey
En İyi Cevaplar