İnternet & Teknoloji Bilgisayar açılmıyor? drinkupme Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilgisayara format atıcaktım, format için başlarken f12 ye basmak gerekiyor ya, bastım sonra boot a geldim, cd yi taktım f10 a basıp çıktım. Bişi olmadı, cd yi çıkardım, şimdi bilgisayar açılmıyor. Açıkta bu ekran geliyor. Bilgisayar açılmıyor? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
istanbulman5 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl bilgisayarın elektriğini kes, anakarttan bios pilini çıkart 10 saniye sonra tak, sonra bilgisayarı aç dvd içinde olsun f11 tuşuna bas 0 0 Yorumla
Pike_ceken_zürafa Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl nie boot a girsin ki.. hata uyarısı vermiyor mu öncesinde.. neyse boot menüsünden başlangıç önceligini cd ye ver.. 0 2 Yorumla drinkupme +1 yıl O seçenek yok işte Yorumla Pike_ceken_zürafa +1 yıl yukarıdaki advanced security boot kategorilerinden boot un altında çıkar o seçenekler.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tamam işte en sonda exit yazıyor çık oraya basıp veya formata burdan başlasana 0 2 Yorumla drinkupme +1 yıl Hocam başlamıyor formata, çıkıyorum tekrar bu sayfaya atıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cd okumuyor bozuk veya cd ryder bozuk Yorumla
En İyi Cevaplar