İnternet & Teknoloji Bilgisayar açılmıyor? __Yaağmur___ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sarzi bitmişti taktım tuşa bastım ama acilmiuo 10 dkdir Güncellemeler+1 yıl Hala açılmıyor arkadaşlar napicaaaam yarım saattir boyle Güncellemeler+1 yıl Hala çalışıyor hepsini denedim açılmıyor Bilgisayar açılmıyor? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sharkwayne Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bataryayı sök kabloda takılı olmasın Power tuşuna 10 saniye kadar basılı tut sonra bataryayı tak dene 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 0 1 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Bu ne yenur be Yorumla
Mendevil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Açılmayan nedir? 0 4 Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Ekran Yorumla Mendevil +1 yıl Resetle olmuyorsa ekran değişecek Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Ama yeni bilgisayar Yorumla Mendevil +1 yıl Al pencereden at aşağı Yorumla
Çok_zorlaniyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Şarj oluyor diye gözüküyor mu 0 10 Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Gözüküyor Yorumla Çok_zorlaniyorum +1 yıl Acma tuşuna uzun süre basılı tut açılmazsa bıde yavaş baş Yorumla Çok_zorlaniyorum +1 yıl Garantisi var mı Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Var Yorumla Çok_zorlaniyorum +1 yıl Hiç uğraşma ver garantiye aniden olmuş her türlü haklisin Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Of ya ben bisi yapmadm durduk yerde oldu annemle kızar sindi Yorumla Çok_zorlaniyorum +1 yıl Söylemene gerek yok bir şey yapmadiysan daha iyi sen haklı oluyorsun zaten maddi bir şey çıkmaz sana götür yaptır Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Ama içinde resimlerim var :( Yorumla Çok_zorlaniyorum +1 yıl O zaman bı bilgisayarciya götür resimlerini yedeklesin sonra da formata yolla Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Tamam Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Işıklar yanıyor mu 0 3 Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Yanıyor Yorumla bunasııladam +1 yıl Prizden çıkar bataryayyida çıkart tekrar prize tak cihazı çalıştır Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Tamam Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Bozulmus 0 4 Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Ya yeni bilgisauar Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Şarj ışığı yaniyormu Yorumla __Yaağmur___ +1 yıl Yaniui Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Uzun bas düğmeye Yorumla
internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Bozulmuştur 0 1 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Bah ne yap bana sat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bataryayı sök kabloda takılı olmasın Power tuşuna 10 saniye kadar basılı tut sonra bataryayı tak dene
Bu ne yenur be
Açılmayan nedir?
Ekran
Resetle olmuyorsa ekran değişecek
Ama yeni bilgisayar
Al pencereden at aşağı
Şarj oluyor diye gözüküyor mu
Gözüküyor
Acma tuşuna uzun süre basılı tut açılmazsa bıde yavaş baş
Garantisi var mı
Var
Hiç uğraşma ver garantiye aniden olmuş her türlü haklisin
Of ya ben bisi yapmadm durduk yerde oldu annemle kızar sindi
Söylemene gerek yok bir şey yapmadiysan daha iyi sen haklı oluyorsun zaten maddi bir şey çıkmaz sana götür yaptır
Ama içinde resimlerim var :(
O zaman bı bilgisayarciya götür resimlerini yedeklesin sonra da formata yolla
Tamam
Işıklar yanıyor mu
Yanıyor
Prizden çıkar bataryayyida çıkart tekrar prize tak cihazı çalıştır
Tamam
ekranda görüntü var mı
Bozulmus
Ya yeni bilgisauar
Şarj ışığı yaniyormu
Yaniui