Ever resmen bozuldu. Tv'nin o küçük kırmızı ışığı yanıyor ama kumanda olmadığı için açamiyorum. Televizyonun kendi düğmeleride etkisiz.:(
markası grundig, pek yeni sayılmaz yani ne yapacam
markası grundig, pek yeni sayılmaz yani ne yapacam
bazı akıllı kumandalar aktivasyon dısı kalabılıyor cihazınız smart tvyse %90 kumandanız akıllı kumandadır aynı anda kırmızı ve yesıl tuslarına basın 5 sn sonra cekın düzelirse düzelir düzelmezse bozulmustur. ya da akıllı kumanda degılse göz kısmına telefonunuzun kamerasını acıp bakın ve kumandadan bır tusa basın kırmzıı bır ısık yanıp sonerse kumanda calısıyor yanmazsa kumanda mefta.
Akilli tel kullaniyorsan kumanda uygulamasi indir lg de var ben kullaniyorum arada
Ya evet onu denedim ama ayarlayamadım pek.. Tv eski olduğu için olmuyor sanırım birde ayarlamak için tv'nin açık olması lazım değil mi? Açılmıyor sıkıntı orda
bence sen oynama. bir bakım ekibi çağır daha iyi olur daha çok bozarsın
Telefonuna kumanda indir evdeki herkes indirsin sorun bitti :D
Cevap
15Cevap
önce kumandanın piilerini değitir oyle dene sonuc yok ise telefonun kamerasını ac kumandanın onundekı goz gelıcek sekılde sonra kumandadan tuslara bas eger bastıgında ısık gorebılıyorsan tv de ısık gorunmuyorsa kumandan bozuktur 5 tl at yenısini al
Android telefona sahipsen kumanda programları mevcut peel mi pear mi öyle birşey vardı işe yarıyor.
yeni kumanda alacaksın
bizimde uydunun kumandası bozuldu. televizyonun kumandası nerde zaten bilmiyoruz. Kalkıp değiştiriyoruz
Her televizyona olan kumandalardan al. Veya tv nin markasini modelini soyle ona gore kumanda alabilirsin
Tel kamerasini tut bak baklim kumandanin isigi yaniyormu
yakınsan kumanda var bende elektronik dükkanım var yollayım sana
adresi verir misiniz? ben tamir ederim. kumandadan anlıyorum 😇
içini aç kumandanın kolonyayla sil
Vida yeri hiç bişeyi yok nasıl açacam
İnternetten izle izleyeceğin program varsa
kumandaya iki defa vur düzelir
kumandayla birlikte gidip yeni kumanda alacaksın
Lg telefon varsa acmayi dene
Samsung telefonun varsa halledersin
15-20 tlye unıversal kumandalar var bı zahmet al
Üstüne otur