150 - 200 ₺ 'yi geçmeyecek bir fiyatta, performansı iyi, kaliteli bir modem olarak en iyi modem markası hangisi?

150 - 200 ₺ 'yi geçmeyecek bir fiyatta, performansı iyi, kaliteli bir modem olarak en iyi modem markası hangisi?
Modemler hayatımızın vazgeçilmez aletleri oldu. İnternete 1 dakika bağlanamazsak krizlere giriyoruz. En azından belli bir kısım. :D Bağlantı sorunları yaşamayacağın en hızlı modem markalarını sıralayayım senin için. :)
Listemizin başında yer alan ASUS DSL-AC750 Dualband ADSL/VDSL fiber modemin 3 adet anteni bulunuyor. Bu sayede evin her köşesinde kesintisiz bir kablosuz internet deneyimi sağlıyor. Kabloludan vazgeçmeyenler içinse 2 adet ethernet çıkışı bulunuyor. Fiber bağlantıyı da destekleyen modem, kablosuz internette 733 Mbps'e kadar hız sunuyor. Ebeveyn kontrolü ve misafir ağı sayesinde ekstra güvenlik de sağlıyor. Modemin 2023 fiyatı 700-850 TL arasında.
En iyi modem markası arasında gösterilen TP-Link'in Archer VR2100 Kablosuz Dualband Fiber/VDSL/ADSL modemi de 3 anteni sayesinde kesintisiz internet keyfi sunuyor. 2100 Mbps'e varan hız desteği fazlasıyla yeterli. Ayrıca 4 port ethernet çıkışıyla da evin her bireyine kablolu internet imkanı sunuyor. Yıldırım koruması sayesinde kötü hava koşullarında oluşabilecek arızalara karşı da koruma sağlıyor. Ürünün 2023 fiyatı 2000-2250 lira aralığında.
TP-Link'in önereceğim bir diğer modeli ise TD-W9970 Fiber/VDSL/ADSL modem. 2 antenli bu modem, görüntü olarak da gayet şık duruyor. 300 Mbps'e kadar hız desteği kablosuz interneti daha çok standart ev kullanıcılarına yönelik. 4 adet ethernet çıkışı bulunan bu modem de yıldırım koruması sağlıyor. 2023'te 700-850 TL aralığında satılıyor.
2023 en iyi modem markaları arasında yer alan Xiaomi'nin Mi Alot Rotuer AX3600 modeli oldukça farklı bir tasarıma sahip. Sadece görüntüsü bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. 7 antenli (1'i harici AIoT anten) modem daha çok büyük metrekareli evler için tasarlanmış. 2402 Mbps'e kadar kablosuz hız sunan modem, 3 port ethernet çıkışı sunuyor. Modem 2000-3500 TL aralığında satılıyor. (2023)
Listenin sonunda bir başka heybetli var. Asus ZenWifi CT8 görünümüyle bile gücünü ispatlıyor. 2 modüllü paketi 500 m2 ve 4 odaya kadar kesintisiz kullanım sunuyor. Kablosuzda 3000 Mbps'e kadar hız sunuyor. Modemin şık tasarımı nedeniyle üzerinde hiç anten yok, antenleri hepsi görünen modülün içerisinde yer alıyor. Modemin 2023 fiyatı 7000-7500 lira bandında.
En iyi modem hangisi soruna en iyi modem fiyatlarıyla birlikte cevaplamaya çalıştım. Umarım birisi senin içindir. :)
ben TP-LINK kullaniyorum yillardir ve memnunum.. isini gorur yani ;)
Zyxeli şiddetle tavsiye ederim e600 serisi modemim 2008 yılndan beri kapatılmadan çalışıyor 0 sorun 0 düşme 0 bakım tam memnuniyet.
Airties Air 5342 150 MBPS 4PORT 80TL
Bunun gibi modeli oneririm isini gorur idealdir.
Cevap
34Cevap
tp-link alabilirsin. bağlantı hızı kesilme ısınma gibi bir sorunun olmaz.
www.teknosa.com/.../tp-link-td-w8961n-300mbps-kablosuz-adsl2-modem-rou
fiber modem mı adsl modem mı?
o fıyat aralıgını kastedıyorsan adsl dıye dusunuyorum
aırtıes al kesınlıkle herseyı turkce kurulumu vs destekde verıolar memnun kalırsın
bendeki türk telekom hızı olsun indirmesi olsun gayet yeterli gayet uygun 120 tl
süperonline ya da ttnet modem veriyor zaten neden alıyosun?
Kesinlikle tenda al derim. Turkce arayuz ve cekim
Kapasitesi siger modemlerder katbekat hizlidir
eger alabilirsen cisco marka modem al
çok kaliteli senelerdir kullanıyorum bir sorun yaşamadım
öncelikle internet hızına göre bir modem bak marka önemli degil ayrıca kaç metre mesafeden modemı kullanacagına bak
Türkiye şartları için Airties modem öneririm. Altyapımızdaki sorunlardan enaz etkilenen modem.
en iyi modem markası ""zyxel""dir. bu markadan istediğin birini seç beğen al.
AirTies sorunsuzdur ve yıllarca kullanabilirsin.
Tp-link diģer seçenegın olabilir.
Model de istersen söylerizz
Eigte bahsedilen modemi beğenmişsin sanırım ama Tp-Linkten şaşma derim.
tp link kullanıyorum hep hesaplı hem güzel hepsiburada. comdan bakabilirsin
Tplink al 85 lira. yeni aldım bende. Daha bir kere bile baglantisı kopmadı. Performans muhteşem.
80 tlkusunda iki model var elimde işini fazla fazla görür kargo da enden göndereyim sana
Ben de modemi mi değiştirmek istiyorum internet çok yavaşladı değişmek istiyor fakat 150 tl bana fazla geldi. Gittiği yere kadar idare edeceğim.
modem yerine router almalısın çünkü dünyanın en iyi modeminide alsak sonucun aynı olur sana router lazım.
Öncelikle internetin hangi modemi destekliyor onu araştır
Adsl mi fiber mi önce ona karar ver
tt netmı kullanıyosun?
Zyxel al hem kaliteli hemde çekim yönünden iyi
Birde airties var marka olarak
tp link ya da asus al
En İyi Cevap