Ali bey meraba, uygulama 3 aydır problemsiz çalışıyordu sonra ben takip ettiğim numarayı rehberden sildim hemen ardından yeniden rehbere ekledim. Whatsdog u da kaldırıp tüm eski database i silip yeniden yükledim fakat o kişiyi rehberden ekleyemiyorum elle numarayı girince numarayı kabul ediyor ardından whatsapp la bağlantı kurmamı sağlayan sohbet balonuna tıklayınca “Error Isn’t possible to open chat with that contanct” uyarısı alıyorum bu durumda ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
bir tane teknoloji forumuna yazmıştım ta kopyalarken ali bey i silmeyi unutmuşum :D kusura bakmayın neyse ha ali ha veli ne fark eder sevgili dostlar :D
WHATSDOG kulananlar bakabilir misiniz (Error Isn’t possible to open chat with that contanct hatası)?
whatsapp ı olan istediğin bir kişinin telefon numarasını whatsdog a giriyosun ve takip ediyosun ne zaman girmiş kaç dakika whatsapp ta kalmış bunları gösteren program :D biliyorum biraz hastalıklı bişey ama hayatımda olan ve sürekli yalan söyleyen kişinin surtaına çarpmak için kullanmam gerekiyodu :D Buarada sorunu çözdüm whatsapp ı da whatsdog u da silip tekrar yükleyince halloldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ali bey kim;? Kimle konuşuyon :D
ahahahah bir tane teknoloji forumuna yazmıştım ta kopyalarken ali bey i silmeyi unutmuşum aceleden:D ee soruma cevabın var mı acaba?
Whatsdog falan ne iş bilsem söyleyeceğim de. :D
whatsapp ı olan istediğin bir kişinin telefon numarasını whatsdog a giriyosun ve takip ediyosun ne zaman girmiş kaç dakika whatsapp ta kalmış bunları gösteren program :D biliyorum biraz hastalıklı bişey ama hayatımda olan ve sürekli yalan söyleyen kişinin surtaına çarpmak için kullanmam gerekiyodu :D Buarada sorunu çözdüm whatsapp ı da whatsdog u da silip tekrar yükleyince halloldu
sevindim :D paranoyakça bir uygulama gibi geldi ama neyse :D
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!