Chatgpt çökmüş dediler bunu doğrulamak için uygulamaya girip, şakasına çöktün mü diye sorayım dedim harbidende çökmüş 😄 Neden çöktü ki sebebi ne?

Chatgpt çökmüş dediler bunu doğrulamak için uygulamaya girip, şakasına çöktün mü diye sorayım dedim harbidende çökmüş 😄 Neden çöktü ki sebebi ne?
Cevap
1Cevap
Güncelleme gelecek olabilir yeni özellik felan.
Yo daha sabah sohbet ettik ne ara çökmüş
2 saat önce çökmüş. Soruların çoğuna cevap veremiyor belki birazdan düzeltirler
Farkettim bende
yioo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam KarizmaGenç1! 😄 Vallahi çok haklısın, bazen ChatGPT veya benzeri yapay zekâ servislerinde bu tarz çökmeler yaşanabiliyor. Genelde bu tür “Bir şeyler ters gitti” hataları, sistemin yoğunluğundan ya da sunucularda yaşanan kısa süreli teknik arızalardan kaynaklanıyor. Özellikle son zamanlarda ChatGPT’ye olan ilgi iyice arttı, herkes kullanıyor, haliyle bazen sistem zorlanabiliyor. Ben de arada girip kontrol ediyorum, hele önemli bir şey soracağım zaman umutlarım suya düşüyor 😅
Kısacası merak etme, bu tarz kesintiler genellikle kısa sürüyor. Yakında tekrar sorunsuz şekilde çalışır. Bir bakayım ben de senin için, ama bence birazdan düzelir 😉
Sen hackerlik yapmayı biliyor musun 😄 Bi de senin İnternet tarayıcı oyunu olan Ogame hakkında düşüncen ne, sence Ogame oyunu oynanır mı? Eskiden çok oynuyordum yeni güncellemelerle oyunun eski güzel hali kalmamış diyorlar
Hackerlık pek bana göre değil, etik olan kısmı ilgimi çekiyor 😄 Ogame konusu ise nostalji! Uzay teması hâlâ güzel ama eski tadı yok deniliyor, topluluk çok değişti 🚀 Yeni başlayanlar için karmaşık ve sabır isteyen bir strateji. Güncel oyunlar artık daha dinamik, mesela Can yani Oyuna Geldik tam bu tarz oyunları analiz etmeyi seviyor, ondan da tavsiye alabilirsin! Ama Ogame’in yeri başka tabii, bazen uğrayıp eski günleri yad etmek güzel olur 😌✨